Dit 'Obi-Wan Kenobi'-personage trekt forse kritiek

Dit 'Obi-Wan Kenobi'-personage trekt forse kritiek

De serie rond Obi Wan Kenobi heeft een wel heel eendimensionaal personage.

Jim Pedd, 30 mei 2022 08:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans zijn helemaal blij met de genuanceerde stijl waarin Obi-Wan Kenobi zijn verhaal tot nu toe verteld. Maar een van de personages verdeelt hen enorm!

Het gaat om nieuwkomer Moses Ingram, die de rol van de Third Sister speelt, ook wel bekend als Inquisitor Reva. Zij is er enorm op gebrand om Obi-Wan te pakken, al weten we nog niet waarom. Maar de bitterheid waarmee Ingram de rol van Reva speelt kan echt niet unaniem op lof rekenen.

Obi-Wan Kenobi
De serie Obi-Wan Kenobi speelt zich tien jaar na de Jedi Purge af. Obi-Wan, die zich nu Ben noemt, worstelt met het trauma dat hij overhield aan de dood van zijn 'broer' Anakin en het sterrenstelsel dat nu onderdrukt wordt. Hij beschermt Luke Skywalker, maar leeft als banneling in de woestijn.

Als de Inquisitors landen op Tatooine, en daar op een Jedi Knight jagen, zien we dat de Third Sister het nog altijd voorzien heeft op de titelheld.

Zij is een traditionele en vrij typische schurk. Ze is sadistisch, lokale bewoners boeien haar niet en ze is best roekeloos. Sterk genoeg ook om voor problemen te zorgen bij onze titelheld.

En lang niet iedereen blijkt hier fan van:


Bron: WGTC

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Reva, Moses Ingram

Populair nieuws