'Better Call Saul'-fans moeten zich zorgen maken

'Better Call Saul'-fans moeten zich zorgen maken

Bouwt Better Call Saul nu op naar het einde en de dood van Kim Wexler?

Jim Pedd, 30 mei 2022 08:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Better Call Saul medebedenker Peter Gould zegt dat fans zich terecht zorgen maken over het lot van Kim Wexler in het zesde en laatste seizoen van de serie.
De serie Better Call Saul werd bedacht door Gould en Vince Gilligan en volgt Slippin' Jimmy voordat hij de advocaat van Walter White, Saul Goodman, werd en uiteindelijk zelfs Gene Takovic. Better Call Saul verkent de effecten van alles om zich heen om Jimmy.

Better Call Saul
Fans weten dat Jimmy, Mike en Gus het allen levend redden tot het einde van Better Call Saul. Maar de lotsbestemmingen van andere prominente personages zijn ongewis. Fans vrezen bijvoorbeeld enorm voor het lot van Kim, die enorm thuis blijkt te zijn in de onderwereld van New Mexico.

De speculatie is dan ook dat Kim het einde van Better Call Saul niet levend haalt. En wat medebedenker Gould betreft, zou het heel goed kunnen dat fans zich terecht zorgen maken.

"Alles wat ik kan zeggen, is dat het grootste compliment dat we konden krijgen, is dat mensen zich zorgen maken over Kim Wexler. En dat is echt terecht."

Better Call Saul gaat in juli verder met het tweede en laatste deel van zijn zesde (en laatste) seizoen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Vince Gilligan, Rhea Seehorn

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws