search
Nog meer bekende gezichten bevestigd voor 'Ahsoka'
Series / Nieuws

Nog meer bekende gezichten bevestigd voor 'Ahsoka'

Goed nieuws: meerdere bekende personages gaan een live-actie debuut maken in Ashoka!

Ben je een fan van Star Wars Rebels of een van de vele andere animatieseries? Dan hebben we wat goed nieuws voor je: meerdere personages die we hiervan kennen gaan een live-actie debuut maken in Ahsoka!

Dat hebben Jon Favreau en Dave Filoni onlangs bekendgemaakt tijdens een panel gedurende Star Wars Celebration. Er werd over van alles gepraat, maar het publiek beviel niets zo goed als het nieuws over Ahsoka.

Bekende gezichten in Ahsoka
We wisten al langer dat Natasha Liu Bordizzo het personage Sabine Wren voor het eerst in live-actie zou gaan uitbeelden, maar daar zijn nu een aantal bekende gezichten aan toegevoegd: Hera Syndulla, Ezra Bridger en Chopper.

Rosario Dawson gaat uiteraard een terugkeer maken om haar rol als Ahsoka op te pakken, nadat we haar voor het eerst zagen in seizoen 2 van The Mandalorian en later ook nog in The Book of Boba Fett.

Ahsoka is slechts enkele weken geleden begonnen met filmen, dus het duurt nog even voordat we het eerste seizoen te zien krijgen. Gelukkig is er nog genoeg andere Star Wars-content om dit jaar van te genieten. Obi-Wan Kenobi is momenteel bezig, terwijl Andor na de zomer uit moet komen. Helaas is The Mandalorian seizoen 3 verzet naar 2023, het jaar waarin Ahsoka waarschijnlijk dus ook in uit gaat komen.

Aanbevolen artikelen