search
Disney+ onthult opnieuw trailer voor 'Star Wars'-serie
Series / Trailer

Disney+ onthult opnieuw trailer voor 'Star Wars'-serie

Na Andor nu ook de eerste beelden uit het tweede seizoen van The Bad Batch.

Het was een mooi weekend als je dol bent op alles wat met Star Wars te maken heeft. In Anaheim in de States vond namelijk Star Wars Celebration 2022 plaats en er was heel wat nieuws over nieuwe series van Disney+.

Zo kregen we nieuws over de aankomende live action-series als Andor, Ashoka en Skeleton Crew[/i] en de nieuwe animatieserie Tales of the Jedi. Op de laatste avond was er nog meer nieuws.

Trailer voor seizoen 2 van The Bad Batch
Verleden jaar verscheen op Disney+ het eerste seizoen van de animatieserie The Bad Batch. Nu zijn er de eerste beelden uit seizoen twee.

De serie zet de geanimeerde avonturen van Clone Force 99 voort. De ster van de serie, Dee Bradley Baker, die de hele "Bad Batch" inspreekt, was aanwezig tijdens het event. Eerder tweette hij: "Ik ben enthousiast over waar we zijn geweest, maar vooral over waar we naartoe gaan!"

Tijdens het event werd onthuld dat er een tijdsprong is tussen seizoen één en twee, waardoor de jonge Omega iets ouder is en de pantsers van het team een nieuw uiterlijk hebben. Later dit jaar zal The Bad Batch terugkeren op Disney+.




Aanbevolen artikelen