search
Nieuw op Netflix: De Vlaamse thrillerserie 'Twee Zomers'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De Vlaamse thrillerserie 'Twee Zomers'

De serie kan rekenen op een absolute top cast met onder meer Koen De Bouw en Kevin Janssens...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Twee Zomers was eerder reeds te zien op de Belgische televisie en werd goed ontvangen. Nu is de reeks zeer binnenkort ook te bekijken op streamingdienst Netflix.

Twee Zomers speelt zich af in verschillende tijden, namelijk vandaag en in de zomer van de jaren '90. Een geweldig feest eindigt in de laatst genoemde zomer in een tragedie wanneer een jonge twintiger om het leven komt.

Vele jaren later beslissen An en Peter om dezelfde vriendengroep opnieuw uit te nodigen om samen de zomer door te brengen. Ook dan loopt het echter niet helemaal zoals op voorhand gepland.

Nieuwe beelden
Wanneer tijdens de reünie-zomer plots beelden opduiken van 30 jaar geleden mag niemand meer het eiland verlaten. Dit tot er absolute zekerheid bestaat dat de beelden niet gedeeld zullen worden met anderen.

Twee Zomers kan rekenen op een prima cast. De cast bestaat dan ook uit namen zoals niet alleen Koen De Bouw en An Miller, maar ook Kevin Janssens en Inge Paulussen.

Wil jij ook wel graag aan de slag gaan met een lekker zomerse serie? Dan hoef je daar niet lang meer op te wachten! De miniserie Twee Zomers is namelijk te bekijken op Netflix vanaf aankomende vrijdag 3 juni.

Aanbevolen artikelen