search
'Bienvenidos a Edén' krijgt enigszins verrassend toch een tweede seizoen
Series / Nieuws

'Bienvenidos a Edén' krijgt enigszins verrassend toch een tweede seizoen

Dubbel goed nieuws voor fans van de Spaanse Netflix-serie \'Bienvenidos a Edén\'...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe Spaanse serie Bienvenidos a Edén werd helaas niet met veel lof ontvangen. Toch heeft Netflix inmiddels bekend gemaakt dat we het laatste van de serie nog niet hebben gezien.

Op IMDB krijgt Bienvenidos a Edén een score van 5,4/10. Niet bepaald geweldig natuurlijk. Toch blijkt Netflix heel wat vertrouwen te hebben in de toekomst. De streamingdienst heeft namelijk bevestigd dat de serie met zekerheid nog (minstens) een tweede seizoen krijgt.

Netflix maakte het nieuws bekend door middel van een video die verscheen op Twitter. Ondanks het feit dat details over het plot van het tweede seizoen nog niet bekend zijn gemaakt weten we wel al dat alle bekende eilandbewoners terug van de partij zullen zijn.

Nieuwe namen
Alle bekende namen maken dus opnieuw hun opwachting in het tweede seizoen. Dat betekent echter niet dat er geen veranderingen zullen optreden in de cast. Zo maken twee nieuwe leden hun opwachting. Het gaat hierbij niet alleen om Carlos Torres, maar ook om Nona Sobo. Welke rollen deze nieuwe namen op zich zullen nemen is nog niet bekend.

Ondertussen zouden ook de opnames van het tweede seizoen al zijn begonnen. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van drie locaties, namelijk Lanzarote, Barcelona en Teruel.

Wanneer het tweede seizoen van Bienvenidos a Edén mag worden verwacht op Netflix is tot dusver nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen