Bizar aantal zwaarden belooft veel hakpartijen in 'The Witcher' seizoen 3

Bizar veel zwaarden in 'The Witcher'

Een setfoto van de fantasyserie toont een belachelijke hoeveelheid zwaarden, die dan ook gebruikt moeten worden.

Mitchell van Vuren, 31 mei 2022 om 11:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het derde seizoen van The Witcher zijn in volle gang. En waar opnames zijn, horen ook gelekte setfoto’s. Steve Gaub, producent van de serie, deelde een flink assortiment aan zwaarden, die tijdens de opnames nodig waren. ‘Let the battle begin’!
Gebaseerd op de Poolse boekenreeks van Andrzej Sapkowski is The Witcher-serie ondertussen een begrip geworden. Ook de videogame heeft de naamsbekendheid van de fantasywereld van de ‘witcher’ enkel versterkt.

In de Netflix-serie volgen we de avonturen van ‘witcher’ Geralt van Rivia (Henry Cavill), oftewel een gemuteerde monsterjager met magische krachten. Tijdens zijn queestes ontmoet hij belanrgijke personages, zoals Yennefer van Vengerberg (Anya Chalotra)) en Prinses Ciri (Freya Allan).

In december 2021 kwam het tweede seizoen van The Witcher online op Netflix, waarbij we Geralt en Ciri zagen die terugkeerden naar Kaer Morhen, de uitvalsbasis van de ‘witchers’, om haar op te leiden als één van hen.

Setfoto’s
Tijdens de opnames van het nieuwe seizoen kon dus producent Steve Gaub het niet laten een tipje van de sluier te geven. Het belooft een hoop actie te gaan geven in seizoen 3, waarbij de kans groot is dat één van de zwaarden door Cavill zal worden gebruikt, waarvan bekend is dat hij veel van zijn eigen stunts doet.

Zie de foto hieronder.

Einde 2022 of begin 2023 zal het nieuwe seizoen waarschijnlijk online komen op Netflix.

Bron: Screenrant

Lees meer over: zwaarden, the witcher, Henry Cavill

Populair nieuws