Tweede deel 'Stranger Things' seizoen 4 wordt nog groter!

Groter vervolg voor 'Stranger Things' seizoen 4

Nieuwkomer Jamie Campbell Bower vertelt over wat je van de dubbele aflevering kunt verwachten.

Bram de Groot, 31 mei 2022 11:06

Mocht je alle afleveringen van seizoen vier van Stranger Things al hebben gezien, dan moet je nu nog een maand wachten op de twee laatste afleveringen van het seizoen.

Die afleveringen worden een flinke zit, met een totale speelduur van maar liefst 235 minuten. Dat is bijna vier uur! In gesprek met Entertainment Weekly liet Jamie Campbell Bower, die het personage Vecna speelt, weten wat hij van die laatste twee afleveringen vindt.

"Ik volg hier in lijn met de partij. Het wordt groter. Als je dacht dat het zo groot was als je het maar kon krijgen, dan is dat het niet," vertelde Bower. "Het gaat verder. Visueel, verhaalgewijs en emotioneel voor alle personages. Het is echt een explosieve climax, zeg maar."

Campbell vervolgde: "Ik weet dat veel mensen het woord explosief en reikwijdte en schaal hebben gebruikt, maar dit meen ik wel. Het gaat veel verder en we leren ook meer kennen. We leren als publiek veel meer tijdens deze finale twee afleveringen."

Stranger Things - Seizoen 4 - Part 2
De eerste zeven aflevering van Stranger Things seizoen vier staan nu op Netflix en de twee afrondende seizoen 4-afleveringen verschijnen op 1 juli. Hieronder een recente teaser voor die afleveringen.
Bron: EW

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Dacre Montgomery, Sadie Sink

Populair nieuws