search
Netflix lanceert trailer van aankomende dramaserie over sekstape schandaal
Series / Nieuws

Netflix lanceert trailer van aankomende dramaserie over sekstape schandaal

De Spaanstalige miniserie is binnenkort te bekijken op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met de serie Intimidad komt er in juni terug een ontzettend veelbelovende miniserie naar streamingdienst Netflix. De streamingdienst heeft nu alvast de eerste trailer de wereld ingestuurd.

In de serie Intimidad maken we onder meer kennis met Malen, een politicus die beschikt over een veelbelovende toekomst. Daar blijkt echter plots na het lekken van een sekstape verandering in te komen. Het verhaal van de reeks vertelt de levens van vier vrouwen die worden gedwongen om te balanceren op de dunne grens tussen hun publieke en openbare leven.

10 juni
Het is reeds even duidelijk dat Netflix wel erg stevig inzet op Spaanstalige projecten. Ook deze serie Intimidad past in dat rijtje. Lang is het op deze reeks bovendien niet meer wachten. Eerder maakte 's werelds grootste streamingdienst dan ook bekend dat de miniserie zal worden gelanceerd op 10 juni van dit jaar.

Zou je alvast graag een voorsmaakje willen krijgen van wat deze gloednieuwe serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan is het beslist een aanrader om even de hieronder terug te vinden trailer te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen