HBO Max maakt van juni feest: deze series kan je verwachten

HBO Max maakt van juni feest: deze series komen er

We zetten alle nieuwe toevoegingen op HBO Max voor je op een rij.

Jim Pedd, 1 juni 2022 18:24

Vandaag blikken we vooruit op al het nieuws dat je in juni kan verwachten op HBO Max. En dat is niet niks, dus laten we erin duiken!
VANAF 3 JUNI
On My Way with Irina Rimes: Nieuwe Roemeense Max Original over het leven van popster Irina Rimes.

VANAF 4 JUNI
Weeds (seizoen 3-8): De wiet verkopende en aan gevaar verslaafde alleenstaande moeder Nancy Botwin weet al van begin af aan uit de problemen te blijven, maar ze bezit dan ook het talent om haar vrienden, familie en zelfs de wet voor haar karretje spannen.

VANAF 7 JUNI
Irma Vep: Mira (Alicia Vikander) is een Amerikaanse filmster die teleurgesteld is in haar carrière en net uit een relatie komt. Ze gaat naar Frankrijk om de rol van “Irma Vep” te spelen in een remake van de klassieke stomme Franse film Les Vampires. Mira raakt met zichzelf in de knoop wanneer in deze kleurrijke misdaadthriller haar eigen persoonlijkheid en haar personage steeds meer met elkaar versmelten. IRMA VEP onthult het mysterieuze gebied van de scheidslijnen van fictie en werkelijkheid, van vals en echt, en van kunst en leven.

It's a Sin (miniserie): September 1981. De levens van Ritchie, Roscoe en Colin komen samen als de drie vrienden samen een flat in Londen zoeken. Maar de dreiging van de aidscrisis betekent dat het leven in de jaren '80 minder vanzelfsprekend kan worden dan ooit.

Roswell, New Mexico (seizoen 4): Als ze terug moet naar haar toeristenstadje Roswell in New Mexico ontdekt Liz een schokkende waarheid over haar jeugdliefde die nu politieagent is. Hij is een alien die al zijn hele leven zijn onaardse gaven verborgen heeft gehouden.

VANAF 11 JUNI
Delphine: The Secret Princess: In de driedelige docu-serie DELPHINE: THE SECRET PRINCESS van Chris Michel vertelt prinses Delphine van Saksen-Coburg voor het eerst haar eigen unieke levensverhaal. Ze geeft een exclusief kijkje in alle fasen en emoties in haar leven en stelt haar eigen fotoarchief en familiealbums ter beschikking.

VANAF 14 JUNI
The Cleaning Lady (seizoen 1): Een Cambodjaanse arts komt naar de VS voor een behandeling om haar zoon te redden. Als het systeem faalt, moet ze onderduiken. Ze wordt schoonmaakster voor de georganiseerde misdaad. Met haar intelligentie vindt ze haar weg in de criminele onderwereld.

VANAF 27 JUNI
Westworld (seizoen 4): Een duistere ontdekkingsreis over het lot van al het bewustzijn op aarde.

VANAF 30 JUNI
That Damn Michael Che (seizoen 1 en 2): Deze innovatieve nieuwe originele comedyserie gebruikt schetsen en vignetten om te illustreren hoe het voelt om verschillende alledaagse situaties, zoals rassendiscriminatie, werkloosheid, liefde en andere onderwerpen, te ervaren vanuit het perspectief van komiek Michael Che.

Lees meer over: HBO Max, juni, preview

Populair nieuws