search
'Last Jedi'-regisseur Rian Johnson onthult details over mysterieuze nieuwe serie 'Poker Face'
Series / Nieuws

'Last Jedi'-regisseur Rian Johnson onthult details over mysterieuze nieuwe serie 'Poker Face'

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het eerste seizoen, dat zal bestaan uit 10 afleveringen.

De opnames van Rian Johnsons nieuwe Peacock-serie Poker Face zijn officieel begonnen! In de serie van de voor een Oscar genomineerde Johnson speelt Natasha Lyonne (Russian Doll) de hoofdrol.

In een nieuwe editie van Variety werd Lyonne gevraagd naar de samenwerking en ze had niets dan lof voor Johnson. Ook liet ze iets kwijt over de toon van de serie:

"Hij is een waar, doch bescheiden genie. De serie voelt zowel modern als nostalgisch."

Absurd én grappig
Johnson werd daarnaast gevraagd over de serie en Lyonne's personage:

"Poker Face wordt een mysterie-per-week serie, die wordt aangevoerd door Natasha als 'detective'. De serie is speciaal voor haar bedacht en past volledig bij haar karakter. Ze is erg Fellini-achtig; grappig en absurd tegelijk. Het inspireert me om te zien hoe ze zichzelf steeds verder in die richting durft te duwen."

Vorig jaar werd het groene licht gegeven voor Poker Face, waarvan de opnames binnenkort starten in Newburgh, New York. Naast Lyonne zijn er in de serie rollen weggelegd voor Stephanie Hsu, David Castaneda, Benjamin Bratt, Adrien Brody en Joseph Gordon-Levitt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen