search
Eerste trailer 'Gotham Knights' onthult zoon Bruce Wayne
Series / Nieuws

Eerste trailer 'Gotham Knights' onthult zoon Bruce Wayne

Gotham Knights lijkt voorlopig de laatste DC-serie (binnen of buiten het Arrowverse).

Na het recent cancelen van de drie DC-series Legends of Tomorrow, Batwoman en Naomi zijn er nog maar een paar series in het grote Arrowverse over. Gelukkig is er nu een Gotham Knights. We hebben hieronder de trailer.

Je moet de titel van de serie niet verwarren met de aankomende videogame met dezelfde naam. De serie volgt Bruce Wayne's geadopteerde zoon Turner Hayes (Oscar Morgan) die het nieuws ontvangt van officier van justitie Harvey Dent (Misha Collins) dat Wayne is vermoord.

Hayes en drie andere tieners, nakomelingen van Gothams meest dodelijke criminelen, zijn de hoofdverdachten. Samen met Carrie Kelley (Navia Robinson) doen ze alles om hun naam te zuiveren.

Geen Arrowverse-serie (voor nu)
De serie staat op zichzelf en heeft (vooralsnog) geen connectie met de Arrowverse-series. Het begint op een plek waar iedereen weet dat wijlen Wayne Batman was, terwijl Carrie Kelley de enige incarnatie van Robin is in deze wereld.

Fallon Smythe, Tyler DiChiara, Olivia Rose Keegan, Anna Lore en Rahart Adams hebben rollen in de serie die in 2023 in première gaat op The CW.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen