search

Ons nieuws van woensdag 1 juni 2022

Eerste trailer 'Gotham Knights' onthult zoon Bruce Wayne
Series / Nieuws

Eerste trailer 'Gotham Knights' onthult zoon Bruce Wayne

Gotham Knights lijkt voorlopig de laatste DC-serie (binnen of buiten het Arrowverse).

Na het recent cancelen van de drie DC-series Legends of Tomorrow, Batwoman en Naomi zijn er nog maar een paar series in het grote Arrowverse over. Gelukkig is er nu een Gotham Knights. We hebben hieronder de trailer.

Je moet de titel van de serie niet verwarren met de aankomende videogame met dezelfde naam. De serie volgt Bruce Wayne's geadopteerde zoon Turner Hayes (Oscar Morgan) die het nieuws ontvangt van officier van justitie Harvey Dent (Misha Collins) dat Wayne is vermoord.

Hayes en drie andere tieners, nakomelingen van Gothams meest dodelijke criminelen, zijn de hoofdverdachten. Samen met Carrie Kelley (Navia Robinson) doen ze alles om hun naam te zuiveren.

Geen Arrowverse-serie (voor nu)
De serie staat op zichzelf en heeft (vooralsnog) geen connectie met de Arrowverse-series. Het begint op een plek waar iedereen weet dat wijlen Wayne Batman was, terwijl Carrie Kelley de enige incarnatie van Robin is in deze wereld.

Fallon Smythe, Tyler DiChiara, Olivia Rose Keegan, Anna Lore en Rahart Adams hebben rollen in de serie die in 2023 in première gaat op The CW.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max maakt van juni feest: deze series kan je verwachten
Series / Featured

HBO Max maakt van juni feest: deze series kan je verwachten

We zetten alle nieuwe toevoegingen op HBO Max voor je op een rij.

Vandaag blikken we vooruit op al het nieuws dat je in juni kan verwachten op HBO Max. En dat is niet niks, dus laten we erin duiken!

VANAF 3 JUNI
On My Way with Irina Rimes: Nieuwe Roemeense Max Original over het leven van popster Irina Rimes.

VANAF 4 JUNI
Weeds (seizoen 3-8): De wiet verkopende en aan gevaar verslaafde alleenstaande moeder Nancy Botwin weet al van begin af aan uit de problemen te blijven, maar ze bezit dan ook het talent om haar vrienden, familie en zelfs de wet voor haar karretje spannen.

VANAF 7 JUNI
Irma Vep: Mira (Alicia Vikander) is een Amerikaanse filmster die teleurgesteld is in haar carrière en net uit een relatie komt. Ze gaat naar Frankrijk om de rol van "Irma Vep" te spelen in een remake van de klassieke stomme Franse film Les Vampires. Mira raakt met zichzelf in de knoop wanneer in deze kleurrijke misdaadthriller haar eigen persoonlijkheid en haar personage steeds meer met elkaar versmelten. IRMA VEP onthult het mysterieuze gebied van de scheidslijnen van fictie en werkelijkheid, van vals en echt, en van kunst en leven.

It's a Sin (miniserie): September 1981. De levens van Ritchie, Roscoe en Colin komen samen als de drie vrienden samen een flat in Londen zoeken. Maar de dreiging van de aidscrisis betekent dat het leven in de jaren '80 minder vanzelfsprekend kan worden dan ooit.

Roswell, New Mexico (seizoen 4): Als ze terug moet naar haar toeristenstadje Roswell in New Mexico ontdekt Liz een schokkende waarheid over haar jeugdliefde die nu politieagent is. Hij is een alien die al zijn hele leven zijn onaardse gaven verborgen heeft gehouden.

VANAF 11 JUNI
Delphine: The Secret Princess: In de driedelige docu-serie DELPHINE: THE SECRET PRINCESS van Chris Michel vertelt prinses Delphine van Saksen-Coburg voor het eerst haar eigen unieke levensverhaal. Ze geeft een exclusief kijkje in alle fasen en emoties in haar leven en stelt haar eigen fotoarchief en familiealbums ter beschikking.

VANAF 14 JUNI
The Cleaning Lady (seizoen 1): Een Cambodjaanse arts komt naar de VS voor een behandeling om haar zoon te redden. Als het systeem faalt, moet ze onderduiken. Ze wordt schoonmaakster voor de georganiseerde misdaad. Met haar intelligentie vindt ze haar weg in de criminele onderwereld.

VANAF 27 JUNI
Westworld (seizoen 4): Een duistere ontdekkingsreis over het lot van al het bewustzijn op aarde.

VANAF 30 JUNI
That Damn Michael Che (seizoen 1 en 2): Deze innovatieve nieuwe originele comedyserie gebruikt schetsen en vignetten om te illustreren hoe het voelt om verschillende alledaagse situaties, zoals rassendiscriminatie, werkloosheid, liefde en andere onderwerpen, te ervaren vanuit het perspectief van komiek Michael Che.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Last Jedi'-regisseur Rian Johnson onthult details over mysterieuze nieuwe serie 'Poker Face'
Series / Nieuws

'Last Jedi'-regisseur Rian Johnson onthult details over mysterieuze nieuwe serie 'Poker Face'

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het eerste seizoen, dat zal bestaan uit 10 afleveringen.

De opnames van Rian Johnsons nieuwe Peacock-serie Poker Face zijn officieel begonnen! In de serie van de voor een Oscar genomineerde Johnson speelt Natasha Lyonne (Russian Doll) de hoofdrol.

In een nieuwe editie van Variety werd Lyonne gevraagd naar de samenwerking en ze had niets dan lof voor Johnson. Ook liet ze iets kwijt over de toon van de serie:

"Hij is een waar, doch bescheiden genie. De serie voelt zowel modern als nostalgisch."

Absurd én grappig
Johnson werd daarnaast gevraagd over de serie en Lyonne's personage:

"Poker Face wordt een mysterie-per-week serie, die wordt aangevoerd door Natasha als 'detective'. De serie is speciaal voor haar bedacht en past volledig bij haar karakter. Ze is erg Fellini-achtig; grappig en absurd tegelijk. Het inspireert me om te zien hoe ze zichzelf steeds verder in die richting durft te duwen."

Vorig jaar werd het groene licht gegeven voor Poker Face, waarvan de opnames binnenkort starten in Newburgh, New York. Naast Lyonne zijn er in de serie rollen weggelegd voor Stephanie Hsu, David Castaneda, Benjamin Bratt, Adrien Brody en Joseph Gordon-Levitt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flight Attendant'-ster wilt een punt zetten achter HBO Max-serie
Series / Nieuws

'The Flight Attendant'-ster wilt een punt zetten achter HBO Max-serie

Voor Kaley Cuoco is het na twee seizoenen wel welletjes geweest.

Kaley Cuoco is betrokken bij de HBO Max-serie The Flight Attendant als actrice én producent, dus haar woord weegt zwaar. Dat maakt het extra vreemd dat ze zich zo direct heeft uitgesproken tegen een derde seizoen van de serie.

Het eerste seizoen van de serie kwam online op 21 april en verhaalde over Cuoco als een stewardess, genaamd Cassie Bowden. Haar leven komt in een duikvlucht terecht wanneer ze betrokken raakt bij een moord, met haarzelf als hoofdverdachte. Om haar naam te zuiveren moet Bowden een tweede baan aannemen, maar dan wel bij de CIA…

De toekomst van The Flight Attendant volgens Kaley Cuoco
De opnames van het tweede seizoen zijn net afgerond, en Cuoco laat in een interview met People.com weten hoe ze de toekomst van de serie voor zich ziet. En die is niet bepaald rooskleurig…

Cyoco: "Ik ben zo van: 'We hebben er twee van gehad, we zijn wel klaar ermee.' En ik denk dat ik niet de enige ben met die gedachte. Er is echter wel interesse in een derde seizoen. Maar voor mij, op dit moment, is het vliegtuig geland."

Ze komt wel terug op haar eerdere uitspraak. Ze nuanceert: "Mogelijk kom ik er wel weer in, maar er moet wel een significante periode verstreken zijn tussen seizoen 2 en 3. Ik heb wel even een minuutje nodig. Het voelt gewoon net alsof het allemaal afgelopen is."

Beide seizoenen van The Flight Attendant zijn nu te bekijken op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans door het dak van angst door terugkeer Darth Vader in 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

Fans door het dak van angst door terugkeer Darth Vader in 'Obi-Wan Kenobi'

Om Darth Vader weer op beeld te mogen meemaken wordt veel fans bijna iets te veel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De terugkeer van Hayden Christensen als Darth Vader in Obi-Wan Kenobi is een van de meest geanticipeerde aspecten van de serie. Nu hij eindelijk is opgedoken in de Disney Plus-serie kunnen veel fans hun geluk niet op en delen ze hun enthousiasme op sociale media.

Eerder hebben we Hayden Christensen eigenlijk nauwelijks in het iconische zwarte pak mogen zien. Eerder vertolkte de acteur de rol van de jongere Anakin Skywalker, en hebben we hem enkel erg kort in Revenge of the Sith in vol ornaat mogen meemaken. Nu is Vader terug, en imposant is hij zeker.

De Sith Lord is in de serie Obi-Wan en Leia op het spoor en is ze gevolgd naar de mijnplaneet Mapuzo. Terwijl het duo probeert te ontsnappen van de planeet bereikt Vader een klein dorpje, waar hij weer even bewijst dat hij een 'villain' van de oude plank is. Meerdere dorpelingen worden gewurgd, en het bepalende moment komt langs dat er op Disney+ de nek van een kind wordt gebroken op een bijna terloopse manier.

Zoals te verwachten viel, ontplofte Twitter kort erna.

Reacties van fans
Fans konden het bijna niet geloven de oude schurk weer te zien en deelden hun ervaringen over het weerzien en de brute moorden, die hij meteen op zijn naam kon zetten.

Hieronder enkele opmerkelijke voorbeelden.





Ook het werk van James Earl Jones, die de stem van Vader insprak in de originele trilogie en nu wederom de voice-over inspreekt, werd geprezen.



De nieuwe serie lijkt precies te zijn wat de fans hadden gehoopt dat het zou worden, met twee waardige personages uit het Star Wars-universum die wederom de strijd mogen aangaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Avenger krijgt waarschijnlijk van Disney een tweede seizoen
Series / Nieuws

Deze Avenger krijgt waarschijnlijk van Disney een tweede seizoen

Disney dropt net een grote hint dat het tweede seizoen met de bekende boogschutter een feit gaat worden.

Op Disney's website 'For Your Consideration' is zojuist de status van Hawkeye
veranderd van 'Outstanding Limited Series' naar 'Outstanding Comedy Series' voor de nominaties van de Emmy Awards. De deur naar een tweede seizoen wordt hiermee op een grote kier gezet.


Dit is niet de eerste keer dat via deze schijnbaar kleine verandering een tweede seizoen wordt ingeluid van Disney. Vorig jaar gebeurde hetzelfde met de Loki-serie, maar daar speelde wel meer zaken een rol.

Zo was vanaf het begin wel duidelijk dat er een tweede seizoen zou komen van de serie, en wordt de eerdere status van Loki als 'Limited Series' eerder gezien als een 'red herring' voor oplettende fans.

Een tweede seizoen voor Hawkeye
Met deze hint lijkt Disney dus te insinueren dat een nieuw seizoen met Kate (Hailee Steinfeld) en Clint (Jeremy Renner) in het MCU steeds realistischer wordt. In het eerste seizoen was de bekende boogschutter Hawkeye al te vinden in een avontuur met een kerstmisthema.

De kijkers volgen Hawkeye terwijl hij de aspirant-held Kate helpt om de onderwereld van New York aan te pakken tijdens de 'holiday season'. Het leidt tot een 'street-level' serie, die meer realistisch en alledaags aanvoelt dan de meeste groteske Marvel-series met spectaculaire gevechten.

Verdere details voor een tweede seizoen zijn verder nog niet bekend gemaakt. Misschien zullen we het tijdens de komende kerstvakantie te zien gaan krijgen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars steunt 'Obi-Wan Kenobi'-actrice na haatberichten
Series / Nieuws

Star Wars steunt 'Obi-Wan Kenobi'-actrice na haatberichten

Star Wars toont steun voor een Obi-Wan Kenobi-actrice die haatberichten heeft ontvangen na de eerste twee afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Over het algemeen zijn de eerste twee afleveringen van Obi-Wan Kenobi goed bevallen, maar toch worden niet alle aspecten door iedereen even goed gewaardeerd. Via het officiële Twitter-account spreekt Star Wars uit tegen haatberichten.

Moses Ingram, de actrice die Reva speelt in Obi-Wan Kenobi, heeft sinds de eerste twee afleveringen van Obi-Wan Kenobi op Disney Plus verschenen te maken met een onaangename groep uit de Star Wars fanbase die het personage niet lijken te waarderen. Nu heeft Star Wars via Twitter laten weten dat ze de actrice volledig welkom heten.

Haatberichten
De haatberichten die online te vinden waren bekritiseerden met name het acteerwerk van Ingram, hoewel er helaas ook racistische opmerkingen gemaakt werden.

Het Twitter-kanaal van Star Wars gaat hier tegenin door te zeggen dat ze trots zijn om Ingram tot de Star Wars-familie welkom te heten. Ze zijn enthousiast om haar verhaal mee te maken en als iemand haar onwelkom probeert te laten voelen, hebben ze maar een ding te zeggen: "we resist."



Het personage Reva is onderdeel van de Inquisitors, oftewel een organisatie Jedi-jagers. Reva lijkt een obsessie te hebben met Obi-Wan Kenobi, een van de meest legendarische Jedi die Order 66 heeft overleefd en nog ergens rondwandelt.

Na tien jaar vindt ze hem eindelijk, maar ze belooft hem niet te vermoorden. In plaats daarvan onthult ze aan het einde van aflevering twee dat ze Obi-Wan naar Darth Vader gaat brengen, wat een grote schok is voor Obi-Wan. Hij dacht immers dat zijn voormalige student dood was.

De derde aflevering van Obi-Wan Kenobi verschijnt vandaag (1 juni) op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster van 'Obi-Wan Kenobi'-verrassing gedeeld door Star Wars
Series / Nieuws

Poster van 'Obi-Wan Kenobi'-verrassing gedeeld door Star Wars

Een personage dat we wellicht niet verwacht hadden in Obi-Wan Kenobi, heeft een eigen poster gekregen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe Obi-Wan Kenobi-poster is online opgedoken nadat we afgelopen week de eerste twee afleveringen van de serie te zien kregen. Prinses Leia, die tegen de verwachtingen in een vrij belangrijke rol lijkt te spelen, staat in beeld gebracht.

De trailers van Obi-Wan Kenobi geven het niet weg, maar het lijkt erop dat een tienjarige prinses Leia een grote rol speelt in het verhaal van de Star Wars-serie.

Leia in Obi-Wan Kenobi
Het plot van de eerste twee afleveringen van Obi-Wan Kenobi draait deels om Leia wanneer ze gekidnapped wordt door de Inquisitors. Voordat dit gebeurt, zien we een jonge Leia die moeite heeft met het vinden van haar plaats in de Organa-familie op Alderaan. Hoewel ze liever in bomen klimt en vies wordt, moet ze zich als een prinses gedragen. Het contrast met de opvoeding van haar broer Luke op Tatooine is groot.

In Obi-Wan Kenobi wordt de jonge Leia gespeeld door Vivien Lyra Blair. Over haar prestaties als actrice valt niets te zeggen, hoewel sommige fans zich zorgen maken over het feit dat Leia's verhaallijn met Obi-Wan voor continuïteitsproblemen kan zorgen. Valt uit Episode III: A New Hope namelijk wel op te maken dat de twee belangrijke personages op vroege leeftijd al dergelijke avonturen met elkaar beleefd hebben?

Er zijn natuurlijk nog maar twee afleveringen geweest van Obi-Wan Kenobi, met de derde vanavond (1 juni) op Disney Plus. Wellicht wordt het allemaal wel goed uitgelegd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De terugkeer van dit oude kwaad in 'Stranger Things' lijkt niet te stoppen
Series / Trailer

De terugkeer van dit oude kwaad in 'Stranger Things' lijkt niet te stoppen

Een glimp van dit kwaadaardige monster is in de trailer van 'Stranger Things' seizoen 4, deel 2, te zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things is uitgebracht, en fans kijken nu al reikhalzend uit naar de release van het tweede deel. Een recente trailer van het tweede deel hint naar slecht nieuws: 'The Mindflayer' zal mogelijk zijn retour gaan maken.

In het vierde seizoen keren we zes maanden na de gebeurtenissen uit seizoen 3 terug naar het stadje Hawkins. De bekende vriendengroep is verdeeld, en Hopper is nog steeds niet teruggekeerd op zijn oude post. Het verschijnen van het monster Vecna maakt het er allemaal ook niet beter op…

Afgelopen week kwam de eerste helft van het nieuwe seizoen online op Netflix. Aan het einde van de laatste aflevering werd direct een geheime trailer aangeboden. Die laat al een tipje van de sluier zien voor wat ons te wachten staat in de laatste twee afleveringen van het seizoen.

Zal 'The Mindflayer' terugkeren?
De trailer laat niet veel los over het monster, maar geeft de kijkers wel één duidelijk hint. In de trailer is namelijk te zien dat Hopper een tank ontdekt, waar een mysterieuze mist uit komt. De mist toont een sterke overeenkomst met de mist, die Will in zijn macht had tijdens seizoen 2. Dat is wel een erg duidelijke link met het monster 'The Mindflayer'...

Om te weten of het hier daadwerkelijk om 'The Mindflayer' gaat hoeven we niet lang te wachten. Het laatste onderdeel van het vierde seizoen zal op 1 juli online komen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jennifer Aniston zag het einde van 'Friends' wel zitten
Series / Nieuws

Jennifer Aniston zag het einde van 'Friends' wel zitten

Tijdens de eindfase van de serie moest de actrice zelfs in therapie, onthult zij.

Het einde van de sitcom was niet enkel voor fans een moeilijke tijd, maar ook voor de cast. Na bijna twintig jaar doet Jennifer Aniston eindelijk een boekje open over de moeilijke tijd, die zij toen persoonlijk meemaakte.

Friends is één van de populairste sitcoms aller tijden geworden, die nog steeds met liefde herbekeken wordt. In 1994 begon de sitcom over de vriendengroep uit New York, die tot 2004 tien seizoenen zou opleveren.

De zes protagonisten uit de serie werden door de sitcom wereldbekend, en voor meerdere van hen betekenden het einde van de serie ook een nieuw begin voor hun loopbaan als acteur of actrice. Maar dat betekent niet dat het meteen allemaal rozengeur en maneschijn was.

Het einde van Friends voor Jennifer Aniston
Jennifer Aniston, de actrice van Rachel Green uit de serie, heeft ondertussen een mooie carrière in de filmwereld achter de rug. Ze speelde onder andere in Horrible Bosses, We're The Millers en Just Go With It. Meer recentelijk is zij ook te zien geweest in The Morning Show op Apple TV, die al aan een derde seizoen toe is.

In een recent interview met The Ellen Show vertelt zij na vele jaren wat het einde van de sitcom allemaal voor haar betekende. De finale van de show viel ongelukkig samen met haar scheiding.

Aniston: "Tijdens het einde van 'Friends' zat ik midden in een scheiding en moest ik in therapie. Oh, en ik deed een film die 'The Break-Up' heette. Ik leunde een beetje tegen het einde aan, denk ik. Ik was zo van, jongens, laten we een nieuw hoofdstuk beginnen. Laten we overal een einde aan maken en opnieuw starten. En dat viel geweldig goed uit."

Geen spijt van Anistons kant dus dat de sitcom op haar natuurlijke einde was gelopen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi' breekt alle Disney+-records
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' breekt alle Disney+-records

De serie rond Obi Wan Kenobi wordt wel heel erg goed bekeken!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ maakt enorme groei door. Bijna acht miljoen mensen namen een nieuw abonnement in de eerste drie maanden van 2022, stelde The Verge.

Daar bovenop ontving Disney+ in 2021 in totaal 35 miljoen (!) nieuwe abonnees. Niet niks! 2022 wordt daarmee een groter jaar dan ooit, als de huidige groei doorgaat. Met name dankzij heel nieuwe series, waaronder Obi-Wan Kenobi.

Obi-Wan Kenobi is gigantisch
The Hollywood Reporter stelt nu dat Obi-Wan Kenobi mogelijk de grootste Star Wars-serie tot nu toe kan worden van Disney+.

Tot nu toe behoorde die titel toe aan The Mandalorian, dat met seizoen 2 alleen al acht miljard streams trok. Met Obi-Wan Kenobi lijkt het erop dat dit overtroffen wordt. Volgens The Hollywood Reporter, dat streamingcijfers kreeg van Nielsen, zou de serie misschien wel meer dan 10 miljard streams kunnen krijgen.

Mocht dat uitkomen, dan is Obi-Wan Kenobi wel heel erg populair!

De serie lanceerde afgelopen vrijdag op Disney+. Obi-Wan Kenobi trok veel kijkers en wereldwijde aandacht. We krijgen nog vier afleveringen, elke vrijdag een nieuwe.


]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdpersonen op 'Avatar: The Last Airbender'-foto
Series / Foto's

Hoofdpersonen op 'Avatar: The Last Airbender'-foto

Avatar: The Last Airbender hint alvast naar de look en vriendschap van Aang en Katara.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De acteurs die de rollen van Aang en Katara spelen in de Netflix-verfilming van Avatar: The Last Airbender staan samen op een stel leuke foto's.

Avatar: The Last Airbender is een live-action remake van de oorspronkelijke animatieserie, gebaseerd op de gelijknamige animatieserie. Netflix kondigde de live-action verfilming al in 2018 aan en is sindsdien druk bezig met het maken hiervan.

Avatar: The Last Airbender-foto
Avatar: The Last Airbender volgt de titelheld: Aang. Hij probeert de vier elementen te leren beheersen en balans naar de gruwelijke wereld te brengen die overheerst wordt door de gewelddadige Vuurnatie.

Aang wordt gespeeld door de jonge Gordon Cormier. Naast hem zie je ook Kiawentiio Tarbell als Katara. De twee zijn samen te zien op een nieuwe foto die je op het Instagram-account ziet van Cormier.

De cast van Avatar: The Last Airbender heeft een zware taak voor zich liggen. Zij moeten namelijk de sceptische fans zien te overtuigen, die bang zijn dat Avatar: The Last Airbender niet brengt wat ze hopen, vooral niet na het vertrek van oorspronkelijk showrunners Brian Konietzko en Michael Dante DiMartino.

Foto's zoals onderstaande halen je hopelijk over!

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie maakt wel heel erg indruk
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie maakt wel heel erg indruk

Star Wars Andor gaat wel heel bijzonder draaien als we het zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een lijst met schrijvers voor de nieuwe Disney+ serie Star Wars: Andor vrijgegeven. Daarop vind je een paar wel heel indrukwekkende namen!

Star Wars: Andor is aangekondigd als een prequel op Rogue One, waarin we hoofdpersoon Cassian Andor volgen in zijn reis van dief naar revolutionair die voor de Rebellen strijdt tegen het Keizerrijk. De rol van Cassian wordt weer gespeeld door Diego Luna, samen met Fiona Shaw, Stellan Skarsgård, en Forest Whittaker, die weer Saw Gerrera is.

Star Wars: Andor
De serie Star Wars: Andor werd in 2017 aangekondigd door Bob Iger en wordt door heel wat belangrijke mensen gemaakt.

Tony Gilroy, die hielp Rogue One te schrijven, en de uitgebreide reshoots leidde, was al sinds het begin verbonden aan het project als regisseur. Maar door de COVID-pandemie ging dat feestje niet door (hij kon niet naar het Verenigd Koninkrijk reizen) en Toby Haynes nam het over.

Gilory is wel producent en showrunner voor een serie die oorspronkelijk 5 seizoenen zou krijgen, maar nu na 2 seizoenen en 24 afleveringen eindigt.

De Writers Guild of America onthulde dat Gilroy drie afleveringen heeft geschreven (nrs 1 t/m 6). Zijn broer Dan Gilroy, die recent Nightcrawler en Kong: Skull Island schreef, verzorgde aflevering 5 en 6. En Stephen Schiff, die je kent van The Americans, verzorgde nummer 7.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-bazen huilden over einde 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Netflix-bazen huilden over einde 'Stranger Things'

Stranger Things komt tot een einde met het komende vijfde seizoen, met gevolgen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afgelopen weekend werd het vierde seizoen, volume 1, van Stranger Things dan eindelijk gelanceerd. De Netflix-serie gaf fans heel wat materiaal om van te genieten!

Niet alleen zaten de afleveringen echt bomvol leuke en geweldige momenten waar iedereen wel blij van wordt. Ook bouwt men eindelijk antwoorden op en gaan we richting het einde van Stranger Things. De serie stopt met het vijfde seizoen.

Stranger Things seizoen 5
Een van de bedenkers van Stranger Things, Ross Duffer, vertelde tegenover The Wrap dat hij en broer Matt het einde pitchten bij Netflix en dat er enorm gehuild werd.

"Luister, het is ons proces, waarbij we elke keer weer op één seizoen focussen," legde Duffer uit.

"We hebben een samenvatting van seizoen 5. En we pitchten het bij Netflix, waar ze heel goed reageerden. Ik bedoel, het was moeilijk. Want het is het einde van het verhaal. Ik zag studiobazen huilen, die ik nooit eerder heb zien huilen en dat was wild! En had niet alleen te doen met het verhaal. Het was ook dat ze dachten: oh mijn god, deze serie heeft zoveel van onze levens gedefinieerd. Deze Netflix-mensen zijn er sinds het begin al bij en zeven jaar later is het moeilijk om je voor te stellen dat het tot een einde komt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian'-einde nu al in zicht?
Series / Nieuws

'The Mandalorian'-einde nu al in zicht?

Star Wars-serie The Mandalorian lijkt niet direct richting het einde te werken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Mandalorian bereidt zich voor op het komende derde seizoen. Nieuwe afleveringen worden in februari 2023 op Disney+ gelanceerd.

De serie kwam tijdens de Star Wars Celebration met een ontzagwekkende nieuwe trailer, die liet zien waar de reis van Din Djarin en Grogu hen nu heenvoert. Na de presentatie mochten sommige media ook castleden en crewleden interviewen. Pedro Pascal was er daar een van die even verscheen.

The Mandalorian-einde
Pedro Pascal vertelde nog geen idee te hebben wanneer The Mandalorian tot een einde komt.

We weten dat er een vierde seizoen van The Mandalorian aan zou kunnen komen, omdat Jon Favreau dat al aan het schrijven is. Maar wanneer de tijd komt en het einde ons bereikt, zal dat ook Pascal verrassen.

"Ik heb geen idee," zei Pascal over het einde van The Mandalorian. "Het is allemaal geheim. Kijk mij in de ogen. Ik heb geen flauw idee."

The Mandalorian is de meest succesvolle Star Wars-serie van dit moment. Gek is het niet dat men denkt over een vierde seizoen!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender' is echt anders dan je verwacht
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' is echt anders dan je verwacht

Avatar: The Last Airbender van Netflix doet het helemaal anders dan je denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Avatar: The Last Airbender wordt door velen gezien als een van de beste animatieseries ooit gemaakt. En niet zonder reden! Het verhaal van Aang en de bende die proberen de Vuurnatie tegen te houden houdt mensen al jaren bezig.

Avatar Studios werkt momenteel aan een hele nieuwe reeks animatieseries. Maar buiten dat is ook Netflix druk bezig met de live-action verfilming van de serie. Een van de grote castleden heeft een nieuw detail onthuld!

Avatar: The Last Airbender
Het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender introduceerde een boel van de grote spelers. Ook werd het stadium gezet voor wat er komen gaat, namelijk een heel duidelijk conflict dat gevuld is met lichthartigheid en leuke momenten.

Ook duidelijk: Avatar: The Last Airbender was met name gericht op de jonge kijker en dus niet op een volwassen publiek. Maar volgens acteur Paul Sun-Hyung Lee, die de rol van Uncle Iroh zal spelen in Avatar: The Last Airbender, komt daar verandering in.

"Laten we eerlijk zijn. Het eerste seizoen van de animatieserie was met name gericht op kleine kinderen. Maar naarmate de boel verder ging, werden de thema's veel volwassener. Je had nog altijd de lollige ondertoon, maar de thema's hadden meer diepgang en er waren volwassenere verhaallijnen. Dat gevoel proberen ze naar het eerste seizoen te brengen."

Wanneer je Avatar: The Last Airbender op Netflix ziet is niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.