search
Amazon lanceert zomerse trailer 'The Summer I Turned Pretty'
Series / Nieuws

Amazon lanceert zomerse trailer 'The Summer I Turned Pretty'

Opnieuw verschijnt er een leuke trailer van een aankomende zomerse serie...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De zomer staat nu echt voor de deur en dan is het natuurlijk ontzettend fijn om ook te kunnen genieten van een lekker zomers aandoende serie. Amazon moet hetzelfde hebben gedacht, want zij heeft inmiddels de trailer gelanceerd van The Summer I Turned Pretty.

In The Summer I Turned Pretty maken we kennis met de tiener Belly, gespeeld door actrice Lola Tung. Traditioneel trekt Belly elke zomer samen met haar familie naar het Fishers strandhuis in Cousins. In principe ziet elke zomer er min of meer hetzelfde uit... maar deze belooft toch even helemaal anders te worden.

Plots lijkt het ernaar uit te zien dat de jongens waar Belly als kind mee speelde haar anders zien dan vroeger. Deze zomer zou het leven van Belly zomaar eens voor altijd kunnen veranderen.

17 juni
De cast van de reeks The Summer I Turned Pretty bestaat naast Tung eveneens uit namen als onder meer Rachel Blanchard, Christopher Briney, Sean Kaufman, Jackie Chung en Minnie Mills. Het verhaal van de reeks is gebaseerd op deze van het gelijknamige boek van schrijfster Jenny Han.

De trailer die Amazon de wereld heeft ingestuurd geeft reeds een goede indruk van wat we ongeveer van deze nieuwe reeks mogen verwachten. Wil je graag meteen aan de slag gaan met de volledige serie? Daarvoor is het nog even wachten, meer bepaald tot 17 juni.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen