search

Ons nieuws van donderdag 2 juni 2022

She-Hulk krijgt nieuw castlid erbij uit 'The Flight Attendant'
Series / Nieuws

She-Hulk krijgt nieuw castlid erbij uit 'The Flight Attendant'

De acteur heeft al flink wat series op zijn naam staan, zoals 'Weeds', 'Dear White People' en 'The Mentalist'.

De cast van She-Hulk: Attorney at Law wordt verrijkt met een nieuw castlid, genaamd Griffin Matthews. De acteur speelde hiervoor onder andere in de populaire HBO Max-serie The Flight Attendant.

Volgens ET zal Matthews te zien zijn als een tegenspeler van Tatiana Maslany in een ongespecificeerde, maar terugkerende rol. Hij zegt eerder "verbaasd" te zijn geweest over het aanbod van de rol, maar de makers waren bijzonder coulant. Ze zeiden zelfs dat hij vooral zichzelf moest zijn en helemaal "wild" kon gaan.

Matthews heeft zichzelf al mogen bewijzen in een langere lijn aan televisieseries. Enkele noemenswaardige voorbeelden daarvan zijn The Flight Attendant, Ballers en Dear White People.

De cast
Ondertussen is er al een aanzienlijke line-up van de cast bekendgemaakt voor dit volgende hoofdstuk in het MCU. Marvel-veteraan Mark Ruffalo zal te vinden zijn als Banner, Tim Roth als Abomination en Benedict Wong als Wong. Nieuwkomers zullen zijn Ginger Gonzaga, Josh Segarra en Renée Elise Goldsberry.

Aan de kop van de serie staat Jessica Gao, bekend geworden van haar rol als schrijver bij Rick and Morty. Kat Coiro en Anu Valia zullen optreden als regisseurs. Op 17 augustus zal de eerste aflevering over de vrouwelijke Hulk te vinden zijn op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon lanceert zomerse trailer 'The Summer I Turned Pretty'
Series / Nieuws

Amazon lanceert zomerse trailer 'The Summer I Turned Pretty'

Opnieuw verschijnt er een leuke trailer van een aankomende zomerse serie...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De zomer staat nu echt voor de deur en dan is het natuurlijk ontzettend fijn om ook te kunnen genieten van een lekker zomers aandoende serie. Amazon moet hetzelfde hebben gedacht, want zij heeft inmiddels de trailer gelanceerd van The Summer I Turned Pretty.

In The Summer I Turned Pretty maken we kennis met de tiener Belly, gespeeld door actrice Lola Tung. Traditioneel trekt Belly elke zomer samen met haar familie naar het Fishers strandhuis in Cousins. In principe ziet elke zomer er min of meer hetzelfde uit... maar deze belooft toch even helemaal anders te worden.

Plots lijkt het ernaar uit te zien dat de jongens waar Belly als kind mee speelde haar anders zien dan vroeger. Deze zomer zou het leven van Belly zomaar eens voor altijd kunnen veranderen.

17 juni
De cast van de reeks The Summer I Turned Pretty bestaat naast Tung eveneens uit namen als onder meer Rachel Blanchard, Christopher Briney, Sean Kaufman, Jackie Chung en Minnie Mills. Het verhaal van de reeks is gebaseerd op deze van het gelijknamige boek van schrijfster Jenny Han.

De trailer die Amazon de wereld heeft ingestuurd geeft reeds een goede indruk van wat we ongeveer van deze nieuwe reeks mogen verwachten. Wil je graag meteen aan de slag gaan met de volledige serie? Daarvoor is het nog even wachten, meer bepaald tot 17 juni.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Thriller-legende is trots op Carrie-verwijzing in 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Thriller-legende is trots op Carrie-verwijzing in 'Stranger Things'

De beroemde schrijver van zowel 'The Shining' als 'It' reageert verheugd op de verwijzing naar zijn boek in de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stephen King is een thrillerschrijver van de oude plank en wereldbekend door klassiekers als The Shining, The Green Mile en It. Op Twitter reageert hij enthousiast op het feit dat de griezelserie Stranger Things nog steeds een hommage brengt aan zijn werk. Ze verwijzen namelijk impliciet naar zijn boek Carrie.

Veel van de thrillerverhalen van Stephen King werden succesvol verfilmd en zijn onderdeel geworden van de canon van horrorfilms. Een voorbeeld van zo'n succesverhaal is het verhaal Carrie.

In 1974 bracht King zijn debuut Carrie uit, dat het zo goed deed bij het grote publiek dat twee jaar later een film volgde. De film over de gepeste Carrie White met telekinetische krachten werd een cultklassieker. In 1999 volgde een vervolg en in 2013 een reboot, die het bij lange na niet zo goed deden als de originele film.

De referentie naar het eerdere verhaal
Nu refereert Stranger Things in haar vierde seizoen naar deze klassieker. Aan het begin van het seizoen zien we hoe Eleven veel moeite heeft met haar verhuizing naar Californië. Op school wordt ze, net als Carrie, gepest door haar klasgenoten.

Op een gegeven moment wordt Eleven naar het midden van een rolschaatsbaan geduwd door haar pestkoppen, en wordt er een milkshake over haar hoofd heen gegooid. De scène toont grote overeenkomsten met het einde van Carrie.

Aan het einde van de film uit 1976 wordt namelijk een emmer met varkensbloed over het hoofd van Carrie gegooid en lacht de hele school haar uit. Dit zal uiteindelijk uitlopen in een slachtpartij, maar of Eleven dat ook zal doen…

Reactie van Stephen King
In zijn reactie op de referentie toont King zichzelf een fan van de serie, maar kan het niet laten om ook kritiek te leveren. Waarschijnlijk zullen veel kijkers het met hem eens zijn.

Lees de hele post op Twitter hieronder.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duelleren Din Djarin en Bo-Katan in 'The Mandalorian' seizoen 3?
Series / Nieuws

Duelleren Din Djarin en Bo-Katan in 'The Mandalorian' seizoen 3?

Een confrontatie tussen Din Djarin en Bo-Katan zit er mogelijk aan te komen in The Mandalorian seizoen 3.

Tijdens Star Wars Celebration heeft The Mandalorian-schrijver Jon Favreau het gehad over de verschijning van Bo-Katan in de serie, en wat haar rol in het komende seizoen kan zijn.

Aan het einde van seizoen 2 van The Mandalorian is het hoofdpersoon, Din Djarin, in bezit van de Darksaber. Dit felbegeerde wapen is precies waar Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) achteraan zit. Gaat dit voor problemen zorgen?

Bo-Katan vs. Din Djarin
Jon Favreau is hier vanzelfsprekend vaag over, aangezien hij het verhaal niet wil verklappen. Hij schetst twee scenario's: dat de twee Mandalorians dichterbij elkaar komen, of juist afstand van elkaar nemen.

"Twee verschillende soorten Mandalorians die erg anders zijn van elkaar maar bestaan in dezelfde wereld. Dus, in het volgende seizoen gaan we echt ontdekken wat dat betekent en hoe deze personages met elkaar om kunnen gaan, of misschien juist vijandig tegen elkaar worden."

Het valt dus nog te bezien of het feit dat Din Djarin de Darksaber in bezit heeft, Bo-Katan zal bevallen. Gaan ze samenwerken in seizoen 3, of worden ze elkaars vijanden wat uiteindelijk zal eindigen met een duel om het legendarische wapen?

We gaan het zien in het voorjaar van 2023, wanneer The Mandalorian seizoen 3 verschijnt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is waarom 'Better Call Saul' zijn sterren er niet jonger uit laat zien
Series / Nieuws

Dit is waarom 'Better Call Saul' zijn sterren er niet jonger uit laat zien

Een Better Call Saul-producent heeft onthuld waarom ze geen technologie gebruiken om hun sterren er jonger uit te laten zien.

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor in films en series: technologie die gebruikt wordt om acteurs er jonger (of ouder) uit te laten zien dan ze daadwerkelijk zijn. In Better Call Saul wordt dit niet gebruikt, en hier is waarom.

Better Call Saul is een prequel van Breaking Bad en speelt zich dus voor de evenement uit de legendarische serie af. Better Call Saul is natuurlijk wel later gefilmd dan Breaking Bad waardoor de acteurs er ouder uitzien in plaats van jonger.

De-aging in Better Call Saul
Er zijn echter technieken beschikbaar om acteurs er jonger uit te laten zien in films en series, maar de makers van Better Call Saul hebben hier bewust niet voor gekozen. Producent Thomas Schnauz heeft uitgelegd waarom, en de reden is eigenlijk vrij simpel: "Of je doet het, of je doet het niet. We hebben er de tijd en het geld niet voor."

Bob Odenkirk (Saul Goodman), Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut) en Giancarlo Esposito (Gustavo Fring) zijn drie van de belangrijkste acteurs in de serie die allemaal de-aging-technologie nodig zouden hebben, dus daar zou inderdaad veel tijd en geld in gestopt moeten worden. Het is dus ook begrijpelijk dat de makers ervoor gekozen hebben dit niet te doen.

Het laatste seizoen van Better Call Saul is momenteel bezig, hoewel vorige week de mid-season finale op Netflix verscheen en fans nu ongeveer een maandje moeten wachten voordat de laatste afleveringen van de serie verschijnen.

Better Call Saul begint weer op 11 juli.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' verpulvert alle kijkcijferrecords voor Netflix
Series / Nieuws

'Stranger Things' verpulvert alle kijkcijferrecords voor Netflix

Het vierde seizoen wordt bizar veel bekeken op de streamingdienst.

De serie Stranger Things is terug op Netflix met het eerste deel van seizoen vier. De fans keken er natuurlijk al naar uit en nu wordt duidelijk dat mensen massaal op de serie afstemmen, met een dik record tot gevolg.

Volgens de streamer noteerde het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things het grootste premièreweekend ooit voor een originele Netflix-serie met 286,79 miljoen bekeken uren.

Premièreweekendrecord
Dat overtreft ver het vorige record van 193 miljoen dat werd neergezet met het tweede seizoen van Bridgerton. Stranger Things bereikte de nummer 1 in 83 landen, waarmee een nieuw premièreweekendrecord werd neergezet.

Als gevolg hiervan zijn eerdere seizoenen van het coming-of-age-drama allemaal in de Netflix-weektop 10 voor Engelstalige series terechtgekomen.

Nu is het wachten tot 1 juli als de laatste twee afleveringen van seizoen vier online verschijnen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' doet dit beter dan 'Star Wars' volgens George R.R. Martin
Series / Nieuws

'Game of Thrones' doet dit beter dan 'Star Wars' volgens George R.R. Martin

Star Wars geeft volgens de schrijver maar weinig betekenis aan de dood.

In Star Wars sterven vaak vele personages. Volgens schrijver George R.R. Martin hebben die doden maar weinig betekenis. Zijn "doden" hebben dat wel. Hij sprak erover met The Independent.

"Star Wars doodt meer personages dan ik!" zei Martin. "In de allereerste Star Wars-film blazen ze de hele planeet Alderaan op, waar zo'n 20 miljard mensen op wonen, en ze zijn allemaal dood."

"Maar weet je wat? Daar geeft niemand om. Iedereen op Alderaan is dood. Oooh, oké. Maar we kennen de mensen op Alderaan niet. We voelen hun dood niet. Het is maar een statistiek. Als je over de dood gaat schrijven, moet je het voelen," voegde Martin toe.

De dood moet een betekenis hebben
"In onze entertainment, televisie, film, boeken, door de eeuwen heen, wordt de dood vaak zeer arrogant behandeld," legde Martin uit. "Er is iemand dood, we hebben een mysterie en de rechercheur moet uitzoeken wie het heeft gedaan. We denken nooit na over wie het lijk is, of hoe zijn leven was... hoe het zonder hem zal zijn. Als ik een sterfscène ga schrijven... ik wil de lezer het laten voelen... Mensen voelden die dood."

"Het is een vreselijk hoofdstuk, en het maakt mensen van streek. Het maakt mensen boos, het maakt mensen verdrietig. Mensen gooien het boek tegen de muur of in de open haard. Toen het op tv was, had het hetzelfde effect op tienduizenden, al dan niet op miljoenen mensen," zei Martin over de Red Wedding. "Volgens mij is dat goed. We hebben het hier over de dood!"




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Forse kritiek op nieuwe Arrowverse-serie 'Gotham Knights'
Series / Nieuws

Forse kritiek op nieuwe Arrowverse-serie 'Gotham Knights'

Niemand lijkt echt blij te worden van deze nieuwe versie van de DC helden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW kwam met de eerste trailer voor de nieuwe serie Gotham Knights. Maar die krijgt veel kritiek. Nog voordat de serie te zien is, zijn fans nu al niet tevreden lijkt het!

Gotham Knights moet je vooral niet verwarren met de aankomende videogame. Maar goed. De serie past binnen de bredere lijn van DC-series rond Batman-mythologie. Gotham Knights overleefde de recente keuze van The CW om heel wat DC-series te cancellen, waaronder Legends of Tomorrow, maar ook Batwoman en Naomi.

Gotham Knights-kritiek
Gotham Knights lijkt voorlopig nog even te overleven. De serie speelt zich af na de dood van Batman.

We volgen de adoptiezoon van Bruce Wayne, Turner Hayes genaamd, en een rits andere tieners, waaronder Duela, Carrie Kelley en Stephanie Brown. De serie vertelt het verhaal van hoe de tieners de schuld kregen van de dood van Bruce Wayne en hun onschuld proberen te bewijzen.

De serie Gotham Knights diende als hoop, maar fans zijn helemaal niet blij met hoe het eruit ziet.

Velen wijzen erop dat de keuze om Gotham Knights te centreren rond een nieuw personage een teleurstellende en ook wel bizarre is. hij is "allerminst originele zoon voor Batman" en men vraagt zich af waarom "een rijke, verwende en witte tienerjongen de focus van de serie moet zijn".

Kortom: Gotham Knights staat alvast 1-0 achter.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings' onthult weer nieuwe gave beelden!
Series / Foto's

'Lord of the Rings' onthult weer nieuwe gave beelden!

The Lord of the Rings: The Rings of Power ziet er heel tof uit met deze nieuwe beelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuwe foto's van The Lord of the Rings: The Rings of Power onthullen een duidelijke blik op de Elfen, Harfoots (voorlopers van de Hobbits) en Dwergen.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power is gebaseerd op de fantasyboeken van schrijver J.R.R. Tolkien. We duiken dieper in Midden-Aarde dan ooit tevoren en doen dat voor het eerst op televisie, in plaats van in een film.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-beelden
The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich af in de Tweede Era, duizenden jaren voor de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings.

Er is nog altijd weinig echt bekend over de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power. In februari zagen we een eerste teaser, die vooral locaties liet zien die fans al kennen en hier en daar wat nieuwe flitsen toonde.

We volgen in de serie heel wat avonturen, waaronder van een Harfoot (de voorganger van de eerste Hobbits), dwergen en van elfen en natuurlijk ook mensen. Hoofdrollen zijn er voor Morfydd Clark, Peter Mullan, Benjamin Walker, Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo en Alex Tarrant.

Hieronder zie je drie nieuwe covers van Empire Magazine, met beelden van The Lord of the Rings: The Rings of Power!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett'-ster had het anders gewild
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett'-ster had het anders gewild

The Book of Boba Fett-acteur Temuera Morrison had, zo terugkijkend, toch dingen anders gedaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Temuera Morrison reageerde op kritiek over de serie The Book of Boba Fett.

Die kwam voort uit het tweede seizoen van The Mandalorian en werd gemaakt door Robert Rodriguez en Jon Favreau. We volgen de premiejager die heerser over de planeet Tatooine wordt. Daarmee keerde Boba Fett voor het eerst sinds 1983 terug.

The Book of Boba Fett
Er werd heel wat kritiek geuit op The Book of Boba Fett. Maar Morrison zegt dat hij "erg trots en gewoon dankbaar" is dat hij Boba Fett weer mag spelen.

Desondanks zijn er dingen die hij, als die kans er zou zijn, "iets anders" zou doen.

"Ik heb zoveel liefde gekregen van de fans. En het gevoel dat we echt iets goeds hebben gedaan. De reactie die ik kreeg is echt overweldigend en ik ben trots, oprecht. En dankbaar dat ik de geweldige kans heb gekregen om Boba Fett te spelen in The Book of Boba Fett en dat ik met Ming-Na [Wen] mocht samenwerken," aldus Morrison.

Wat hij anders zou doen, vertelde hij opmerkelijk genoeg niet. "Nu ik erop terug kijk, weet ik niet zo goed wat, maar het is een van die dingen. Het is altijd mooi als je terug kijkt. Maar er zijn altijd dingen die je anders zou doen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkend! 'Mayans MC' doodt hoofdpersoon
Series / Nieuws

Schokkend! 'Mayans MC' doodt hoofdpersoon

Mayans MC claimt weer een groot slachtoffer in het nieuwe seizoen van de FX-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering 8 van seizoen 4 van de serie Mayans M.C. heet The Righteous Wrath of an Honorable Man en neemt afscheid van een belangrijk personage.

EZ Reyes maakt namelijk Yuma Mayans-leider Canche dood. En hoe!

Mayans M.C.-oorlog
In de aflevering vallen de Mayans de Sons of Anarchy aan. Dat doen ze door de San Bernardino-plaats binnen te vallen en een boel van hen te vermoorden. Aan het einde van het gevecht, doodt EZ een man in de kapel van de Sons of Anarchy.

VLak daarna komt Canche binnen en schiet EZ hem door het hoofd. Hij zegt: "daar liet je een steek vallen". Een echo van een eerder statement van Canche, die zei dat hij EZ zou pakken op het moment dat hij een fout zou maken.

De Mayans eren later hun doden. Canche bevindt zich daar tussen. Wat een behoorlijk pijnlijk moment is voor de kijker natuurlijk, want hoewel Canche een schurk was, was hij wel populair onder de kijkers.

Het lijkt erop dat de keuze van EZ om Canche te vermoorden een duistere wending betekent voor het personage.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi' zorgt voor enorm plotgat
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' zorgt voor enorm plotgat

De serie rond Obi Wan Kenobi zorgt voor een plotgat rond de Grand Inquisitor.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste twee afleveringen van Obi-Wan Kenobi verschenen afgelopen vrijdag en sinds gisteren kun je ook de derde op Disney+ streamen.

De serie rond Obi-Wan Kenobi laat heel wat connecties zien tussen de prequelfilms en de sequelfilms en legt nieuwe elementen van het canon bloot. De onderlinge verbondenheid heeft nu ook tot wat (kleine) problemen geleid. Dat blijkt vandaag uit een diepere blik in Obi-Wan Kenobi.

Obi-Wan Kenobi-plotgat
Aflevering 2 van Obi-Wan Kenobi laat zien hoe de Grand Inquisitor de zoektocht naar Obi-Wan leidt. Maar dat gaat allerminst gemakkelijk.

Aan het einde van een tumultueuze scène, wordt de Grand Inquisitor door Reva Sevander door zijn borst gestoken met haar lichtzwaard. Met zeer dodelijke gevolgen, lijkt het.

En dat is een plotgat. We weten namelijk dat de Grand Inquisitor een grote rol heeft in Star Wars: Rebels, een animatieserie die zich enkele jaren na Obi-Wan Kenobi afspeelt.

De gemakkelijkste uitleg is dat de Grand Inquisitor overleefd heeft, maar flink moest herstellen. Immers werd Darth Vader doormidden gehakt en overleefde hij ook. En Fennec Shand was dood, tot men besloot dat ze dat toch niet was.

Een andere mogelijkheid is dat de Grand Inquisitor geen kloon is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix is volledig overgenomen door nieuwe serie
Series / Nieuws

Netflix is volledig overgenomen door nieuwe serie

Stranger Things weet de topscore op Netflix te pakken, en houdt deze wel heel stevig vast!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things seizoen 4 is eindelijk officieel op Netflix te zien. Sociale media zijn nu al helemaal overgenomen door de serie!

Fans hebben het zoveel over de belangrijkste momenten in Stranger Things gehad, dat de serie overal trending was. Maar het nieuwe seizoen was pas na bijna drie jaar te zien, waarmee heel wat fans besloten hebben om maar de eerste drie seizoenen van Stranger Things opnieuw te kijken. Met grote gevolgen.

Stranger Things domineert Netflix
Netflix laat namelijk zien dat alle vier de seizoenen van de serie Stranger Things in de top tien staan. Dat is niet niks!

Overigens zou het zomaar kunnen dat Stranger Things, als de serie straks zijn nog niet opgenomen vijfde seizoen online zet, de helft van de top tien dan gedomineerd wordt.

Het laatste seizoen van Stranger Things wordt volgens maker Ross Duffer, die dat tijdens een interview onthulde, enorm emotioneel.

Hij vertelde recent dat Netflix-bazen moesten huilen toen ze het einde van het verhaal hoorden. "En dat is niet alleen vanwege het verhaal, maar ook omdat de serie zoveel van onze levens echt gedefinieerd heeft."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van 'Moon Knight' zijn enorm teleurgesteld
Series / Nieuws

Fans van 'Moon Knight' zijn enorm teleurgesteld

Moon Knight brengt niet het bloed en grove geweld waar fans op rekenden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de weken voor de release van de serie Moon Knight, voerde Marvel-baas Kevin Feige de hype flink op. Hij omschreef de serie als "luid en bruut" en zei dat het een toonverandering voor het Marvel Cinematic Universe zou zijn.

Dat niet alleen, ook zou Moon Knight heel wat geweld laten zien. Maar nu de serie voorbij is, debatteren fans op Reddit over de vraag of Moon Knight nou echt wel zo bruut was.

Moon Knight en geweld
De relatie tussen Steven Grant en Marc Spector werd in de serie Moon Knight vooral als een gek koppel behandeld. Oscar Isaac schijnt zelfs inspiratie gehaald te hebben uit Britse komedieseries om Steven neer te zetten als een amusant timide figuur.

Ook lijken fans van mening dat de vechtscènes in Moon Knight bepaald niet anders zijn dan de rest van het MCU. Ze lijken vooral op de film Captain America: The Winter Soldier, en dus niet op Netflix/Marvel-series als Daredevil of The Punisher.

Tegelijk wijzen sommige MCU-fans erop dat "duister" niet per se gelijk staat aan bloed en gruwelijk geweld. De serie verkent wel onderwerpen rond mentale gezondheid en kindermisbruik. Ook zien we meer over het brute verleden van Steven en duikt Moon Knight in zelfmoordgedachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.