search
She-Hulk krijgt nieuw castlid erbij uit 'The Flight Attendant'
Series / Nieuws

She-Hulk krijgt nieuw castlid erbij uit 'The Flight Attendant'

De acteur heeft al flink wat series op zijn naam staan, zoals 'Weeds', 'Dear White People' en 'The Mentalist'.

De cast van She-Hulk: Attorney at Law wordt verrijkt met een nieuw castlid, genaamd Griffin Matthews. De acteur speelde hiervoor onder andere in de populaire HBO Max-serie The Flight Attendant.

Volgens ET zal Matthews te zien zijn als een tegenspeler van Tatiana Maslany in een ongespecificeerde, maar terugkerende rol. Hij zegt eerder "verbaasd" te zijn geweest over het aanbod van de rol, maar de makers waren bijzonder coulant. Ze zeiden zelfs dat hij vooral zichzelf moest zijn en helemaal "wild" kon gaan.

Matthews heeft zichzelf al mogen bewijzen in een langere lijn aan televisieseries. Enkele noemenswaardige voorbeelden daarvan zijn The Flight Attendant, Ballers en Dear White People.

De cast
Ondertussen is er al een aanzienlijke line-up van de cast bekendgemaakt voor dit volgende hoofdstuk in het MCU. Marvel-veteraan Mark Ruffalo zal te vinden zijn als Banner, Tim Roth als Abomination en Benedict Wong als Wong. Nieuwkomers zullen zijn Ginger Gonzaga, Josh Segarra en Renée Elise Goldsberry.

Aan de kop van de serie staat Jessica Gao, bekend geworden van haar rol als schrijver bij Rick and Morty. Kat Coiro en Anu Valia zullen optreden als regisseurs. Op 17 augustus zal de eerste aflevering over de vrouwelijke Hulk te vinden zijn op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen