Enorme retcon in 'Star Trek: Strange New Worlds'

In de meest recente aflevering van Star Trek: Strange New Worlds vindt een enorme retcon plaats over Spock en Chapel.

Niels Arts, 5 juni 2022 16:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In aflevering 5 van Star Trek: Strange New Worlds vindt een enorme retcon plaats, wat betreft de relatie tussen de twee personages Spock en Chapel.
In Star Trek: The Original Series zien we Nurse Christine Chapel (Majel Barrett) regelmatig flirten met Mr. Spock (Leonard Nemoy), maar veel verder dan dat komt het niet. Dit vooral omdat Spock een erg statisch personage is in de serie en niet veel emotie toont. In Star Trek: Strange New Worlds gaat dat anders.

Retcon in Star Trek: Strange New Worlds
De vriendschap tussen Christine en Spock lijkt namelijk een stuk emotioneler te zijn. Christine houdt nog steeds van het flirten, maar Spock reageert er meer op. Ook andere personages, zoals Cadet Nyota Uhura valt het op dat er iets gebeurt tussen de twee.

Aan het einde van de laatste aflevering die we tot nu toe hebben gezien, is het duidelijk dat Nurse Chapel romantisch geïnteresseerd is in Spock. Met de gebeurtenissen van Star Trek: The Original Series in het achterhoofd, wordt het interessant om in de gaten te houden hoe dit af gaat lopen.

Star Trek: Strange New Worlds is nu te checken op Paramount+.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Star Trek, retcon

Populair nieuws