search
'Legends of Tomorrow'-fans slaan door met stunt om show te redden
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow'-fans slaan door met stunt om show te redden

Ze vlogen onder meer over de Warner Bros. Studios heen met een smeekbede op een banner.

Je hebt fans, en je hebt échte fans. Een selecte club fans vindt het zo jammer dat Legends of Tomorrow ten einde zal komen dat zij tot drastische maatregelen over zijn gegaan. Ze vlogen met een gehuurd vliegtuig over de Warner Bros. Studios heen met een banner erachteraan. Daarop was een oproep te lezen aan de studio om de show toch door te laten gaan.

Het slechte nieuws dat Legends of Tomorrow geen vervolg meer zou komen kwam voor zowel de fans als de studio in een vreemde tijd. Meerdere shows, waaronder Legends of Tomorrow en Batwoman eindigden hun laatste seizoenen met open eindes, maar kregen alsnog geen vervolg.

De overname van Warner door Discovery zou de reden kunnen zijn voor de grote veranderingen binnen de studio. En de CEO van Discovery, David Zaslav, staat er bekend om flinke veranderingen binnen een netwerk hardhandig door te kunnen voeren. Onder zijn bewind is veel van de educatieve programmering en van de documentaireprogramma's gesneuveld bij Discovery om meer te kunnen focussen op winstgevende en goedkopere reality TV.

Fans zetten hun schouders eronder
De fans zijn er allemaal maar niet blij mee, en een harde kern probeert toch een nieuw seizoen voor Legends of Tomorrow door te drukken. Eerder verspreidden zij wereldwijd al via reclameborden hun boodschap om de show te redden, en hun bericht op de banner van het vliegtuigje is de volgende stap geworden. Op de banner wordt de studio opgeroepen om een "echte held te zijn" en de show te "redden".

In deze Tweet kan een filmpje van het vliegtuigje in kwestie worden gevonden.

Aanbevolen artikelen