search
Paranormale Kesha op zoek naar een comeback op Discovery+
Series / Nieuws

Paranormale Kesha op zoek naar een comeback op Discovery+

Herinner je je Kesha nog? Na haar loopbaan als zangeres wordt zij nu geestenjager in 'Conjuring Kesha'.

Discovery+ zet in op een wel erg verbijsterende programma: artiest Kesha krijgt namelijk haar eigen serie over paranormale zaken. Samen met andere bekende sterren duikt zij de mysterieuze wereld in van geesten, leven na de dood en andere zweverige zaken.

Al sinds langere tijd heeft de zangeres van Your Love is My Drug een nieuw pad ingeslagen met haar podcast Kesha and the Creepies. Hierin rakelt zij spookverhalen op en onderzoekt zij bovennatuurlijke gebeurtenissen. Hiermee is zij dan natuurlijk de aangewezen persoon om op Discovery hierover te komen vertellen.

Wat ons te wachten staat
In elke aflevering zal Kesha, samen met een andere beroemdheid, een onopgeloste zaak onderzoeken en de bovennatuurlijke kanten ervan belichten. Onder deze beroemdheden kunnen we verwachten Whitney Cummings, Jojo Fletcher, Betty Who, GaTa, Karen Elson en Big Freedia te vinden.

Waarschijnlijk is het beter om de verwachtingen niet zo hoog te stellen en vooral te genieten van dit griezelprogramma. Vanaf 8 juli zal deze te zien zijn op Discovery+.

Hieronder is een trailer te vinden om alvast de rillingen te krijgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen