search
Zijn er naast Obi-Wan ook andere Kenobi's klaar voor een eigen serie?
Series / Nieuws

Zijn er naast Obi-Wan ook andere Kenobi's klaar voor een eigen serie?

In de laatste aflevering van 'Obi-Wan Kenobi' seizoen 1 laat de Jedi voor de eerste maal iets los over zijn biologische gezin.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De bekendmaking dat Luke Skywalker de zoon van Darth Vader was, is één van de meest iconische momenten uit de filmgeschiedenis geworden. Gaat Obi-Wan Kenobi ook zo'n moment meemaken met een familielid? In de serie Obi-Wan Kenobi onthult hij voor de eerste maal iets over zijn eigen gezin.

De nieuwe serie van Disney+ over Obi-Wan Kenobi is zonder overdrijven een enorm succes te noemen. De hele wereld smult van het nieuwe hoofdstuk van het Star Wars-universum en snakt natuurlijk naar meer. Gelukkig ook maar dat Obi-Wan in de laatste aflevering van het seizoen plots een hint geeft over andere Kenobi's, die een belangrijke rol zouden kunnen gaan spelen in de serie.

Wie is deze volgende Kenobi?
Tijdens de aflevering vraagt Leia aan Obi-Wan of hij geen geheimen voor haar achterhoudt, aangezien ze door begint te krijgen dat hij meer weet van zijn biologische ouders dan hij vertelt. Obi-Wan deelt dan zijn eigen verhaal over zijn familie, waar hij vandaan is weggenomen om tot een Jedi te worden opgeleid.

Obi-Wan vertelde Leia: "Ik zie nog geen glimpen, meer flitsen eigenlijk. Mijn moeders sjaal. Mijn vaders handen. Ik herinner me een baby. Ja, ik denk dat ik een broer had. Maar ik herinner me hem niet. Ik wou dat ik het wel kon. Maar toen werd ik een Jedi, en kreeg ik een nieuwe familie, net als jij."

Zullen we dus meer gaan zien van deze andere Kenobi's? Misschien dat Disney al een reden veilig stelt voor een zoveelste spin-off? We zullen het gaan zien...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen