Favoriete 'Arrow'-acteur stopte omdat hij een castlid haatte

Colton Haynes stopte bij de serie Arrow omdat hij een ander castlid haatte.

Jim Pedd, 04-06-2022 14:19

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Colton Haynes, die de rol van Roy Harper, a.k.a. Arsenal speelde, in The CW-serie Arrow, vertelt dat hij bij de superheldenserie vertrok omdat hij worstelde met een depressie. En dat niet alleen: hij kon ook absoluut niet samenwerken met een ander castlid.
"Ik moest aan het begin van het jaar stoppen met mijn fulltime werk aan Arrow. Het idee was dat we communiceerden dat dit te maken had met het einde van mijn contract," schrijft Haynes in zijn memoires, Miss Memory Lane.

Arrow-exit
"In werkelijkheid was het omdat ik echt niet kon samenwerken met een van mijn castgenoten." De acteur onthulde niet welke andere acteur of actrice ertoe leidde dat hij wilde stoppen als Arsenal.

Haynes voegde zich tijdens het eerste seizoen bij Arrow als terugkerend personage. Later kreeg hij promotie en werd hij onderdeel van de vaste cast.

In seizoen 4 van Arrow was hij er klaar mee en vertrok hij. Seizoen 6 en 7 bevatten een terugkeer van de acteur, die vervolgens voor het achtste en laatste seizoen van Arrow definitief verliet.

Hij was niet de eerste die Arrow verliet voordat de serie definitief tot een einde kwam in 2020.
Bron: CBR

Lees meer over: Colton Haynes, arrow, The cw, Arrowverse

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 kneitergoede series op
Netflix

4 kneitergoede series op Netflix

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie