search
'Arrow'-hoofdrolspeler deelt gevoelige foto
Series / Nieuws

'Arrow'-hoofdrolspeler deelt gevoelige foto

Stephen Amell haalt weer een herinnering op aan de serie Arrow en een van de crossovers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Arrow-acteur Stephen Amell deelde een foto van achter de schermen van de Arrowverse-cast die even aan het ontspannen was tijdens de opnames van de derde crossover in de franchise, Invasion!.

Amell speelde in acht seizoenen van Arrow de rol van Oliver Queen, a.k.a. Green Arrow. Hij plaatste op Twitter een beeld van een aantal castleden die samen op een bank zitten en wat eten. We zien Amell naast Melissa Benoist (Supergirl), Grant Gustin (The Flash) en Caity Lotz (White Canary). Brandon Routh (The Atom) staat ook in beeld.

Arrow-crossover
De crossover van het Arrowverse was in november 2016 te zien op The CW.

We zien daarin de helden Arrow, The Flash, Supergirl en het Legends of Tomorrow-team samenwerken met andere bondgenoten in een strijd tegen de Dominators, een kwaadwillend ras van buitenaardse wezens.De aflevering volgde op twee eerdere crossovers, Flash vs. Arrow en Heroes Join Forces. De goede kijkcijfers leidden tot de crossover Crisis on Earth-X en een jaar later door Elseworlds. Daarna kwam nog de megacrossover Crisis on Infinite Earths.

Die laatste zette het complete vertrek van Amell in de franchise op, en luidde de seriefinale van Arrow in.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen