Disney+ voegde deze 9 series nieuw toe

Disney+ voegde deze 9 series nieuw toe

Disney+ liet zijn aanbod groter groeien dan we vaak hebben gezien de afgelopen maanden.

Jim Pedd, 4 juni 2022 om 13:38

Negen nieuwe series staan er deze week op Disney+. Niet slecht voor de streamingdienst, waar het vaak nog behoorlijk rustig is! We duiken erin.
Abbott Elementary (seizoen 1): Een komedieserie die zich afspeelt op de werkvloer van een openbare school in Philadelphia. We volgen een groep gedreven leerkrachten en een toondove directeur. Ondanks de tegenslagen zijn ze vastbesloten om hun leerlingen te helpen slagen in het leven. Deze hardwerkende ambtenaren houden van hun werk, ook al zijn ze in de minderheid en zijn ze niet blij met de visie van de districtsleiding over het onderwijzen van kinderen.

Apocalypse: Hitler Takes on The East (seizoen 1): Op 22 juni 1941, in de vroege ochtend, lanceert Hitler een verrassingsaanval op de USSR. Hiermee verbreekt hij het niet-aanvalsverdrag tussen het land van Stalin en het zijne. Dit markeert het begin van de gruwelijke operatie Barbarossa.

Chain of Command (1 seizoen): Oorlog ziet er heel anders uit aan de frontlinie. Aan de hand van vele details over Amerikaanse, militaire missies, krijgen we een uniek inkijkje in de strijd tegen gewelddadig extremisme. Verteld door Chris Evans.

Club Mickey Mouse (seizoen 4): Gemaakt in Maleisië en opgenomen voor een livepubliek, wordt deze show gehost door zeven Maleisische Mouseketeers die zingen, dansen en acteren. Elke aflevering toont liedjes, spelletjes, komische scènes en beroemde gasten.

Son of Zorn: 'Son of Zorn' is een komedieserie over een geanimeerde krijger die terugkeert naar Orange County, Californië om zijn levensechte ex-vrouw en zoon terug te winnen.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Kardashians (S01E08)
9-1-1: Lone Star (S03E09)
Obi-Wan Kenobi (S01E03)
This Is Us (S06E14)

Lees meer over: Disney plus, weekoverzicht

Populair nieuws