Thing doet zijn in ding in 'Addams Family'-teaser van Netflix

Thing doet zijn in ding in 'Addams Family'-teaser

Tim Burton komt met een live-action Addams Family-serie waarin Wednesday de hoofdrol speelt.

Bram de Groot, 3 juni 2022 16:59

Netflix heeft een 27 seconden durende teaser vrijgegeven voor Tim Burtons live-action Addams Family-serie Wednesday. De teaser gaat vooraf aan de first-look-trailer die aanstaande maandag zal arriveren tijdens het Geeked Week-evenement van de streamer.
De clip biedt een eerste blik op Thing, de onstoffelijke hand en familielid in de coming-of-age komedieserie met Jenna Ortega als Wednesday Addams, tijdens haar jaren bij Nevermore Academy.

De serie wordt omschreven als een bovennatuurlijk doordrenkt mysterie. We zien Luis Guzman en Catherine Zeta-Jones als Gomez en Morticia, met andere rollen voor Gwendoline Christie, Christina Ricci, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Emma Myers, Riki Lindhome, Jamie McShane, Georgie Farmer, Naomi Ogawa en Moosa Mostafa.

Wednesday en haar paranormale gaven
De makers van Smallville, Al Gough en Miles Millar, schreven de serie waarin Wednesday probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen. En dit tijdens een monsterlijke moordpartij die het plaatselijke stadje terroriseert. Wednesday moet een mysterie oplossen waarmee haar ouders 25 jaar geleden al in verwikkeld waren.

Bron: Netflix

Lees meer over: Wednesday, Gwendoline Christie, Luis Guzman, Catherine Zeta Jones, Jenna Ortega

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws