search
Grote scifi-serie is gecanceld na 2 seizoenen
Series / Nieuws

Grote scifi-serie is gecanceld na 2 seizoenen

HBO Max ziet geen toekomst in de serie van Ridley Scott.

En weer is de stekker uit een bekende scifi-serie getrokken. De afgelopen periode werd duidelijk dat er geen toekomst is voor de series Avenue 5, Space Force en The Orville en nu is het einde oefening voor Raised by Wolves van HBO Max.

De serie werd onder meer ontwikkeld door uitvoerend producent Ridley Scott en bedacht door Aaron Guzikowski. De scifi-serie was een van de grote titels bij de aftrap van de streamingdienst HBO Max.

Raised by Wolves stopt na 2 seizoenen
Raised by Wolves had rollen voor onder meer Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Travis Fimmel en Niamh Algar en het blijft dus bij twee seizoen van 10 afleveringen en 8 afleveringen.

"Hoewel we niet doorgaan met een derde seizoen van Raised by Wolves, zijn we de geweldige cast en crew meer dan dankbaar," zei HBO Max in een verklaring. "We bedanken onze makers Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker en het hele team van Scott Free Productions, voor hun prachtige creativiteit en unieke vermogen om fans onder te dompelen in de wereld van Kepler-22b."

Het nieuws werd overigens voorafgegaan door een Twitter-bericht van acteur Abubakar Salim:De serie gaat over dat de aarde tijdens een oorlog tussen ongelovigen, de atheïsten en gelovigen (de 'Mythraic Order') wordt vernietigd. Twee androïdes worden door een atheïst naar de planeet Kepler-22b gezonden om het menselijke ras te redden door er menselijke kinderen groot te brengen. Later komt ook een Ark met overlevende gelovigen op de planeet aan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen