'Addams Family'-spinoff 'Wednesday' van Tim Burton wordt zeer verrassend

'Wednesday' van Tim Burton wordt zeer verrassend

Hoofdrolspeler Jenna Ortega laat ons weten wat we kunnen verwachten van de Netflix-serie.

Zilko Tarici, 31 januari 2022 09:14

Jenna Ortega, hoofdrolspeler van Netflix-serie/Addams Family-spinoff Wednesday, heeft onthuld dat de serie van Tim Burton fans zal verrassen.
Ortega speelt de rol van Wednesday en daar komt natuurlijk de nodige druk bij kijken. Tijdens een recent gesprek met The Hollywood Reporter liet de jonge actrice echter weten dat fans zich geen zorgen hoeven te maken:

"Het is waarschijnlijk de grootste fysieke transformatie die ik voor een rol heb moeten doorgaan. Ik heb mijn haar laten knippen en pikzwart laten verven. Daarbij heb ik mijn manier van praten en mijn maniertjes en gezichtsuitdrukkingen moeten aanpassen. Ik denk dat ik er zowel mijzelf als het publiek mee verras.

Het is een behoorlijk gekke ervaring. Maar ik heb het geluk dat ik de kans heb om met een iconische regisseur te werken, die ook nog eens ontzettend aardig is en heel gedetailleerd te werk gaat. Dat ik zo'n excentrieke rol heb mogen spelen is heel opwindend voor mij, zeker met zo'n geliefd personage.

Wat betreft de rol, had ik verschillende keuzes kunnen maken. We hebben Wednesday Addams namelijk nooit als een tiener gezien, dus haar botte gedragingen komen waarschijnlijk hilarischer over op jongere leeftijd. Maar hoe kom je daarmee weg als je ouder wordt? Het vinden van die balans bracht aardig wat druk met zich mee."


Wednesday zal later dit jaar te streamen zijn via Netflix.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Jenna Ortega, The Addams Family, Tim Burton, Netflix, Wednesday, Catherine Zeta Jones, Luis Guzman

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws