Opvallende piratenserie krijgt toch tweede seizoen

Opvallende piratenserie krijgt toch tweede seizoen

De LGBTQ community zal blij zijn dat deze serie wordt verlengd.

Bram de Groot, 3 juni 2022 om 16:23

De streamingdienst HBO Max heeft zijn piratenkomedieserie Our Flag Means Death vernieuwd voor een tweede seizoen. De verlenging komt bijna drie maanden nadat het eerste seizoen van de show werd uitgezonden.
Rhys Darby speelt Stede Bonnet, een Engelse aristocraat die zijn familie in de steek laat in een poging om zichzelf als piraat te bewijzen, met zijn zachtaardige en beschaafde houding die niet goed past bij een leven van misdaad.

In de loop van het eerste seizoen werkt hij samen met Edward 'Blackbeard' Teach (Taika Waititi) en het paar wordt onverwacht verliefd. Als het setje wordt gescheiden omarmt Ed door zijn gebroken hart zijn donkere Blackbeard-personage.

Fanbase vanwege de LGBTQ-vertegenwoordiging
Recensies van de critici waren over het algemeen positief over de eerste paar afleveringen, maar naarmate de serie vorderde kreeg de serie meer lof en ontstond er - hoe kan het ook anders - een toegewijde fanbase voor de LGBTQ-vertegenwoordiging.

Ewen Bremner, Joel Fry, Samson Kayo, Con O'Neill, Nathan Foad, Vico Ortiz, Kristian Nairn, Matthew Maher, Guz Khan, David Fane, Nat Faxon en Samba Schutte spelen ook rollen.
Bron: Variety

Lees meer over: Rhys Darby, Taika Waititi, Our Flag Means Death, HBO Max

Populair nieuws