search
Eerste recensies 'Raised By Wolves' seizoen 2: Kijken of skippen?
Series / Featured

Eerste recensies 'Raised By Wolves' seizoen 2: Kijken of skippen?

Raised By Wolves had een magistraal eerste seizoen, maar houdt de serie dat niveau vast?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Raised by Wolves is van start met zijn tweede seizoen. De eerste recensies stromen binnen en in dit artikel zetten we de highlights voor je op een rij.

In Raised by Wolves volgen we twee androids, Father en Mother, die mensenkinderen opvoeden op Kepler-22b, nadat de Aarde verwoest werd door een grote oorlog. Terwijl de menselijke kolonie uit elkaar dreigt gerukt te worden door religieuze verschillen, leren de robots dat het nog moeilijk is om de religies van mensen te beheersen.

De recensies
Hieronder zetten we de recensies op een rij!

Decider: "Raised By Wolves is de definitie van een cult-hit serie. Degenen die van het eerste seizoen hielden, omarmen de bizarheid van de serie als mooie zaken. Tot nu toe probeert seizoen 2 van Raised By Wolves niet aantrekkelijk te worden voor een bredere fanbase."

IGN: "De tweedelige première voelt als een terugkeer naar de status quo. Seizoen 2 van Raised By Wolves begint met het verdiepen van emotionele mysteries en staat zijn personages daarmee toe te evolueren in gloednieuwe settings."

AV Club: "Het resultaat is een serie die enorm intrigerend is, maar nooit echt bevredigend wordt. Raised By Wolves verkent zijn uitgebreide universum, maar de serie voelt interessanter als er niet gefocust zou worden op het abstracte idee van lijdende menselijke kolonisten en meer op de innerlijke emotionele leefwereld van de robot-protagonisten."

Joblo: "Het is moeiilijk om te beoordelen of het tweede seizoen van Raised By Wolves net zo goed gaat zijn als het eerste, maar nu het world-building gedaan is, besteden deze eerste delen meer tijd aan het ontwikkelen van de personages en verkennen van de planeet en minder aan het uitleggen van de facties of waarom je van hen zou moeten houden of hen zou moeten haten."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen