Deze keuze in 'Superman & Lois' wordt alsmaar gekker

Gekke keuzes in 'Superman & Lois'

De manier waarop de schrijvers van Superman & Lois de rest van het Arrowverse blijven negeren, wordt alsmaar gekker.

Niels Arts, 5 juni 2022 om 15:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is al langer een probleem in Superman & Lois dat de schrijvers ervoor gekozen hebben Supergirl en de rest van het Arrowverse te negeren, maar in de laatste aflevering heeft het een nieuw dieptepunt bereikt.
Op een enkele cameo van John Diggle uit Arrow na, heeft Superman & Lois zijn uiterste best gedaan om de rest van het Arrowverse te vermijden. Origineel was de coronacrisis hier de reden voor, maar aangezien de productie hier nu geen last meer van zou moeten hebben is dit niet langer een geldig excuus. Toch worden de keuzes die gemaakt worden er niet logischer op.

Supergirl in Superman & Lois?
In de laatste aflevering van Superman & Lois, aflevering 12 van seizoen 2 getiteld "Lies That Bind," bedenkt Superman een wel heel ingewikkeld plan wat zoveel makkelijker gemaakt had kunnen worden als ze Supergirl er gewoon bij zouden betrekken.

Superman moet namelijk een erg sterk voorwerp vernietigen, wat hij niet alleen kan. De gezamenlijke kracht van twee Kryptonians is hiervoor nodig, waardoor Superman zijn vastzittende halfbroer Tal-Rho benadert voor hulp. Dit leidt weer tot een uitstapje naar Smallville zodat Tal-Rho zijn excuses aan kan bieden aan Lois Lane voor alles wat hij haar aangedaan heeft.

Het is een zeer uitgebreid plan, en ook nog eens onnodig als je beseft dat hij ook gewoon Supergirl om hulp had kunnen vragen. Maar daar zit het probleem dus: de schrijvers weigeren de connectie te maken met de rest van het Arrowverse, wat de boel eigenlijk alleen maar verwarrender maakt.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Superman Lois, Supergirl, Arrowverse

Populair nieuws