Deze 'Westworld'-acteur keert terug voor seizoen 4

Deze 'Westworld'-acteur keert terug voor seizoen 4

Westworld is terug, en het vierde seizoen van de serie betekent tevens dat we een acteur weer sinds tijden gaan zien.

Niels Arts, 06-06-2022 11:39

James Marsden, die Teddy Flood speelde in de eerdere seizoenen van Westworld, maakt een terugkeer wanneer het vierde seizoen van de HBO-serie later deze maand uitkomt.
Teddy Flood was een van de originele hosts van het enorme Westworld-park in seizoen 1 van de serie. In zijn verhaallijn werd hij verliefd op het hoofdpersonage Dolores, en ze spendeerden veel tijd samen. Aan het einde van seizoen 2 kwam Teddy echter tot een tragisch einde, toen zijn lichaam door een Delos veiligheidsteam werd gevonden.

Teddy in seizoen 4 van Westworld
Niet voor het eerst gaan we echter zien dat een sterfgeval in Westworld niet perse definitief hoeft te zijn. Niet gek, misschien, aangezien een groot deel van de cast bestaat uit robots die sowieso nooit écht geleefd hebben. James Marsden keert namelijk terug in het vierde seizoen, hoewel het nog niet bevestigd is dat hij wederom Teddy zal spelen.

Hier gaan we wel vanuit, maar gezien andere gebeurtenissen in Westworld hoeft dit niet het geval te zijn. Evan Rachel Wood, die Dolores speelde, keert namelijk ook in een andere rol dan die van het hoofdpersonage terug voor Westworld seizoen 4.

Aldus, zo gaat het gerucht. Aan het einde van seizoen 3 legt Dolores voor zover we weten definitief het lootje, en Wood krijgt waarschijnlijk dus een andere rol in het nieuwe seizoen. Maar om eerlijk te zijn weet je het maar nooit in Westworld, want het verhaal van de soms ingewikkelde serie zit vol met verrassende wendingen.

Westworld seizoen 4 gaat 26 juni van start.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Westworld, HBO, HBO Max

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws