Netflix onthult eindelijk trailer en datum 'The Sandman'!

Coole beelden uit de grote DC Comics-serie van Netflix met onder meer Tom Sturridge.

Bram de Groot, 6 juni 2022 20:49

Na een korte clip vorig jaar heeft Netflix nu de eerste echte trailer uitgebracht voor de verfilming van Neil Gaimans The Sandman, samen met de aankondiging van een premièredatum.
De originele strip bestaat uit 75 edities van 1989-1996 en begon met het gevangen nemen van het mysterieuze personage Dream en de reis die begint wanneer hij zeven decennia later wordt vrijgelaten.

Tom Sturridge leidt de cast als Dream/Morpheus naast Gwendoline Christie als Lucifer, Kirby Howell-Baptiste als Death, Boyd Holbrook als The Corinthian, Charles Dance als Roderick Burgess, Patton Oswalt als Matthew the Raven, Jenna Coleman als Johanna Constantine en Vivienne Acheampong als Lucienne. Bovendien is Mark Hamill zojuist aangekondigd als de stem van Merv Pumpkinhead.

Trailer en datum voor The Sandman
The Sandman komt op 5 augustus aan. Hieronder ook personageposters van Dream, Death en Desire.


New Line, Netflix en Warner Bros. Television produceren wat tot nu toe de duurste tv-serie is op basis van strips van DC Comics. Allan Heinberg (Wonder Woman, Grey's Anatomy) en David S. Goyer (Foundation, Batman Begins) schreven de serie met Heinberg als showrunner.

Bron: Netflix

Lees meer over: The Sandman, 2022, Netflix, Dacre Montgomery, Tom Sturridge

Populair nieuws