Is 'The Midnight Club' gelinkt aan Mike Flanagans eerder werk?

'The Midnight Club' gelinkt aan eerder werk maker?

Onlangs zagen we de eerste trailer van The Midnight Club, en nu vragen we ons af of de serie gelinkt is aan het eerdere werk van maker Mike Flanagan.

Niels Arts, 08-06-2022 10:43

Mike Flanagan heeft de afgelopen jaren het hart van veel horrorfans veroverd door constant kwalitatief goede projecten uit te brengen. Van tv-series tot films, Flanagan produceert het allemaal op rap tempo. Zijn volgende project is nabij.
We hebben het hier natuurlijk over The Midnight Club, de horrorserie waarvan we onlangs de eerste trailer zagen. Nu vragen velen zich vast af: heeft deze nieuwe Netflix-serie iets met het eerdere werk van Mike Flanagan te maken?

The Midnight Club op Netflix
The Midnight Club gaat over een groep terminaal zieke jonge mensen die de tijd door brengen door elkaar spannende verhalen te vertellen in het donker. Wanneer ze een pact maken dat de eerste van hen die sterft de anderen probeert te bereiken na zijn dood, beginnen rare gebeurtenissen plaats te vinden.

Hoewel The Midnight Club verschillende acteurs deelt met Mike Flanagans vorige werk, Midnight Mass, lijkt het onwaarschijnlijk dat beide series daadwerkelijk aan elkaar gelinkt zijn. Twee andere projecten van Flanagan - The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor - deelden namelijk ook niet meer dan een deel van de naam en enkele acteurs.

Over het algemeen zijn Flanagans series anthologieseries die niets met elkaar te maken hebben op het gebied van verhaal, hoewel acteurs en muziek verdeeld over de series soms wél herkenbaar zullen zijn.

The Midnight Club verschijnt 7 oktober op Netflix.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Midnight Club, Netflix, Mike Flanagan

Populair nieuws