search
Giancarlo Esposito over Moff Gideon in 'The Mandalorian' seizoen 3
Series / Nieuws

Giancarlo Esposito over Moff Gideon in 'The Mandalorian' seizoen 3

Moff Gideon-acteur Giancarlo Esposito heeft het over de toekomst van zijn personage in The Mandalorian seizoen 3.

Aan het einde van The Mandalorian seizoen 3 zagen we hoe de ooit zo machtige Moff Gideon verslagen werd. Maar wat gebeurt er nu met hem? Acteur Giancarlo Esposito heeft wel een idee.

Nadat het Moff Gideon lukte om Grogu te gijzelen in The Mandalorian seizoen 2, trokken onder andere Din Djarin (Pedro Pascal) en Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) eropuit om Baby Yoda te redden. Met een beetje hulp van de Jedi Luke Skywalker slaagde deze missie, met alle gevolgen van dien voor het door Giancarlo Esposito gespeelde personage.

Moff Gideon in The Mandalorian seizoen 3
In een recent interview met ET geeft Esposito een hint over het lot van zijn personage, en wat we in het aankomende seizoen nog van de schurk kunnen verwachten:

"Ja, het wordt aangenomen dat hij achter de tralies zit. Ik denk dat er een kans is dat we hem zien ontsnappen van de ketenen die hem binden. We willen een man zien die een mastermind is en die een idee heeft over de toekomst zoals geen ander. En dus willen we weten wat dat is, en of dat goed of slecht is."

Als voormalig eigenaar van de Darksaber, die nu in het bezit is van Din Djarin zelf, lijkt Moff Gideon een te machtig personage om zomaar af te schrijven. Verwacht dus niet dat we het laatste van hem aan de top hebben gezien in The Mandalorian.

Seizoen 3 van The Mandalorian staat op de planning voor een begin 2023-release.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen