search
Maisie Williams krijgt gastrol in 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Maisie Williams krijgt gastrol in 'Doctor Who'

Wie of wat ze speelt wil men niet bekend maken.

De BBC heeft aangekondigd dat actrice Maisie Williams een gastrol heeft in Doctor Who. Williams staat vooral bekend als Arya Stark, een rol die ze speelt in Game of Thrones. Ze liet zelf weten dat ze het geweldig vindt. "Ik vind het fantastisch om mee te werken aan 'Doctor Who', want het is zo'n groot en belangrijk onderdeel van de Britse cultuur. Ik kan niet wachten om de cast en crew te ontmoeten en te beginnen met de opnames."


En showrunner Steven Moffat liet ook weten erg enthousiast te zijn. "We vinden het geweldig om Maisie Williams aan boord van 'Doctor Who' te hebben. Het is niet mogelijk om veel te zeggen over wie of wat ze speelt, maar ze gaat de Doctor op hele bijzondere manieren uitdagen. Ditmaal gaat het misschien te ver voor hem, en we weten dat Maisie hem een moeilijke tijd zal bezorgen."

De hoofdrollen in de serie zijn er voor Peter Capaldi (The Doctor) en Jenna Coleman (Clara Oswald). Vermoedelijk gaat het negende seizoen van de serie in september of oktober in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen