search

Ons nieuws van dinsdag 31 maart 2015

Exclusieve beelden 'Grace and Frankie'
Series / Foto's

Exclusieve beelden 'Grace and Frankie'

Serietotaal heeft de Nederlandse primeur van de eerste beelden van deze nieuwe Netflix Original-serie met Jane Fonda en Lily Tomlin.

In Grace and Frankie spelen Jane"‹ Fonda"‹ en Lily Tomlin "‹twee vrouwen, die hun leven opnieuw moeten uitvinden. De elegante Grace en de vrijgevochten, excentrieke Frankie zijn geen vriendinnen, ook al werken hun echtgenoten Robert en Sol al jaren als partners op hetzelfde advocatenkantoor. Wanneer Robert en Sol echter aankondigen dat ze hun echtgenotes voor elkaar verlaten, krijgen de twee vrouwen een onverwachte band. Het is de 21ste eeuw, ze zijn 70 en ze moeten hun leven helemaal opnieuw herinrichten: van facelifts tot Facebook en van blind dates tot nachtblind.



"Deze is erg speciaal," zei Jane Fonda over deze foto. "Dit was onze eerste dag op de set. De eerste scène van de serie en ook de moeilijkste. Het is een erg grappige serie, maar tegelijkertijd is alles wat deze vrouwen dachten te weten van de wereld voor altijd veranderd, alles wat ze dachten te weten over hun leven is voorbij. De serie weet continue de juiste balans te vinden tussen komedie en drama."
"Maar kijk hoe we hierop lachen!" aldus Lily Tomlin. "We hebben het nieuws [dat de mannen hun gaan verlaten voor elkaar] duidelijk nog niet gehoord."



"Mensen zeggen altijd dat we goede chemie hebben," zei Lily Tomlin. "Dat komt omdat we al jarenlang bevriend zijn. We hebben alleen in 9 to 5 samen gespeeld, maar het voelt alsof we elkaar altijd al hebben gekend."



"Ik heb altijd een serie willen doen over de veranderingen waar vrouwen mee te maken krijgen als we ouder worden," aldus Fonda. "Deze scène gaat over hoe Grace en Frankie zich onzichtbaar en genegeerd voelen."
"Jane krijgt vervolgens een epische meltdown," vult Lily Tomlin aan. "Hier zie je de stilte voor de storm."

Grace and Frankie is vanaf 8 mei op Netflix te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf nieuwe personageposters Marvels 'Daredevil'
Series / Posters

Vijf nieuwe personageposters Marvels 'Daredevil'

Het eerste seizoen van de serie is vanaf 10 april te bekijken op Netfilx.

Marvel Entertainment heeft vijf nieuwe personageposters van de nieuwe Netflix-serie Daredevil vrijgegeven. Je kunt ze hieronder bekijken! Alle 13 afleveringen van het eerste seizoen zijn vanaf 10 april te bekijken op Netflix. Daredevil is een productie van Marvel Television en ABC Studios, in samenwerking met uitvoerend producenten Steven S. DeKnight, Jeph Loeb en Drew Goddard.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Charlie Cox (Matt Murdock), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple), Bob Gunton (Leland Owlsely alias The Owl), Vondie Curtis Hall (Ben Urich), Toby Leonard Moore (Wesley, Wilson Fisks rechterhand), Ayelet Zurer (Vanessa Fisk) en Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk),

In Daredevil volgen we Matt Murdock, een man die als kind blind werd en daardoor buitengewone zintuigen kreeg. Als volwassene neemt hij het overdag op tegen het onrecht als advocaat, en 's nachts als superheld Daredevil in het moderne Hell's Kitchen in New York City.









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser AMC's 'Humans'
Series / Trailer

Eerste teaser AMC's 'Humans'

De Scandinavische serie Real Humans krijgt een remake.



Hierboven krijg je de eerste snelle indruk op Humans, een nieuwe serie gebaseerd op het Zweedse Real Humans. In deze Brits-Amerikaanse versie zijn de belangrijke rollen voor Colin Morgan en William Hurt.

In Humans zien we een hedendaagse wereld waarin de mensheid afhankelijk is van synths, geavanceerde robotslaven. Of deze robots wel te vertrouwen zijn, zal de rode draad zijn in de serie. Deze vangt aan met de situatie dat een man (Tom Goodman Hill) zijn vrouw en de drukke advocate (Katherine Parkinson) de robot/synth Anita (Gemma Chan) cadeau doet. De serie verschijnt deze zomer op AMC en Channel 4.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eind april duidelijkheid over 'Constantine' seizoen 2
Series / Nieuws

Eind april duidelijkheid over 'Constantine' seizoen 2

NBC houdt de fans nog even in spanning.

Afgelopen jaar verschenen er heel wat series die gebaseerd zijn op comics. Een daarvan is Constantine en deze bleek slechts bij een kleinere groep goed te vallen. Het gevolg waren lage kijkcijfers en een hoop gedoe.

De serie, waarvoor de comic Hellblazer centraal stond en waarin Matt Ryan gestalte geeft aan het personage John Constantine, wist gemiddeld zo rond de 3,5 miljoen kijkers te trekken. En dit is voor NBC-begrippen veel te weinig. De dertien geplande afleveringen van het eerste seizoen werden desondanks wel uitgezonden door de Amerikaanse zender.

Het tweede seizoen heeft uiteraard nog geen groen licht en de vraag is of dit wel gaat gebeuren. Uitvoerend producent Daniel Cerone weet te melden dat eind april de knoop wordt doorgehakt, zie hieronder zijn tweet.

Wat willen jullie: nog een seizoen? Of was het echt te mager?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videoland Unlimited heeft 100.000 betalende abonnees
Series / Nieuws

Videoland Unlimited heeft 100.000 betalende abonnees

En lanceert een eerste Original.

De streamingdienst Videoland van RTL heeft maar liefst 100.000 betalende abonnees. Sinds gisteren heeft de dienst, die de concurrentie aan is gegaan met Netflix, een eigen originele productie online staan: Zwarte Tulp. Het twaalf afleveringen tellende eerste seizoen van de serie is net als met Netflix Originals, meteen in z'n geheel te bekijken.

De serie draait om een familievete in de Bollenstreek en laat zien hoe de families Vonk en Kester er alles aan doen om de eerste zwarte tulp te kweken. Een mysterieus ongeluk plaatst de families nog meer tegenover elkaar. Om nog meer kijkers te trekken, heeft Videoland meteen bekende filmacteurs aangetrokken, waaronder Marcel Musters, Anna Drijver, Huub Stapel en Linda van Dyck.

Videoland ging in juni 2014 van start. Dat er ondertussen al 100.000 abonnees zijn, is bewonderenswaardig, gezien de grote concurrentie van de Amerikaanse dienst Netflix. Die heeft in Nederland naar verluidt al bijna één miljoen betalende abonnees.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maisie Williams krijgt gastrol in 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Maisie Williams krijgt gastrol in 'Doctor Who'

Wie of wat ze speelt wil men niet bekend maken.

De BBC heeft aangekondigd dat actrice Maisie Williams een gastrol heeft in Doctor Who. Williams staat vooral bekend als Arya Stark, een rol die ze speelt in Game of Thrones. Ze liet zelf weten dat ze het geweldig vindt. "Ik vind het fantastisch om mee te werken aan 'Doctor Who', want het is zo'n groot en belangrijk onderdeel van de Britse cultuur. Ik kan niet wachten om de cast en crew te ontmoeten en te beginnen met de opnames."

En showrunner Steven Moffat liet ook weten erg enthousiast te zijn. "We vinden het geweldig om Maisie Williams aan boord van 'Doctor Who' te hebben. Het is niet mogelijk om veel te zeggen over wie of wat ze speelt, maar ze gaat de Doctor op hele bijzondere manieren uitdagen. Ditmaal gaat het misschien te ver voor hem, en we weten dat Maisie hem een moeilijke tijd zal bezorgen."

De hoofdrollen in de serie zijn er voor Peter Capaldi (The Doctor) en Jenna Coleman (Clara Oswald). Vermoedelijk gaat het negende seizoen van de serie in september of oktober in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.