search
Grote kans dat 'Stranger Things' meest bekeken Engelse Netflix-serie ooit wordt
Series / Nieuws

Grote kans dat 'Stranger Things' meest bekeken Engelse Netflix-serie ooit wordt

Zal 'Squid Game' van de troon worden gestoten als 'Meest Bekeken Serie'?

Stranger Things staat de afgelopen dagen te vlammen bovenaan alle kijkcijferlijsten, en laat veel van de concurrerende series voor de titel 'Best Bekeken Engelstalige Netflix-serie' links liggen. Zal de serie dan echt die titel gaan pakken na het uitkomen van het tweede deel van seizoen 4?

In de race zit verder Bridgerton, met een voortreffelijke score van 625 miljoen kijkuren voor seizoen 1 en 656 miljoen kijkuren voor seizoen 2. Maar Stranger Things zit deze serie nu al op de hielen met 621.80 miljoen kijkuren voor de eerste helft van seizoen 4.

Ook de Shonda Rhimes-serie wordt verslagen voor de titel 'Meest bekeken uren tijdens een weekendpremière '. Waar de eerdergenoemde serie een formidabel getal van 286.79 miljoen kijkuren mag presenteren, piekt Stranger Things eroverheen met een totaal van 335.01 kijkuren.

Zal voor Squid Game het spel afgelopen zijn?
Het zijn bizarre aantallen, maar wacht maar tot je hoort hoe weinig kans Stranger Things maakt ten opzichte van Squid Game. Waar Stranger Things een behoorlijke kans maakt de titel van 'Meest Bekeken Engelstalige Netflix-Serie' mee naar huis te nemen, ligt zij nog steeds verder achter het volledige aantal van de Zuid-Koreaanse serie voor de titel van 'Meest Bekeken Netflix-serie': 1.6 miljard wereldwijd!

Na 1 juli zal het tweede deel van de griezelserie online komen en zal de strijd worden geslecht voor in ieder geval de Engelstalige titel!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen