Details op straat van seizoen 2 'Sex and the City'-spin-off 'And Just Like That'

Details over seizoen 2 'And Just Like That'

Het tweede seizoen van de spin-off belooft nog sappiger te worden dan de eerste.

Mitchell van Vuren, 8 juni 2022 om 13:15

In een interview met Variety laat de showrunner Michael Patrick King van And Just Like That de eerste details doorschemeren over het tweede seizoen van de spin-off. En de kogel is door de kerk: volgens hem zijn Carrie en Samantha nog steeds aan het appen!
In 2021 werd Sex and the City nieuw leven ingeblazen door Michael Patrick King en een deel van de oude cast met de spin-off And Just Like That. We volgen Carrie, Miranda en Charlotte weer tijdens hun leventje in de New York, maar dan wel op oudere leeftijd.

Samantha zit er helaas niet meer tussen, aangezien Kim Cattrall niet langer de rol wilt vertolken. In de nieuwe serie is dat probleem slim opgelost door de personages steeds met Samantha te laten appen, zodat zij toch nog een beetje in de serie zit.

Details over het nieuwe seizoen
Tijdens het interview liet King weten dat in oktober 2022 de opnames zullen plaatsvinden, zodat rond de zomer van 2023 de serie te zien zal zijn op HBO Max.

Het nieuwe seizoen belooft weer veel van het bekende drama uit de originele serie tentoon te spreiden. Het eerdere seizoen is nu te vinden op HBO Max.

Bron: Variety

Lees meer over: and just like that, sex and the city, hbo max

Populair nieuws