Eerste recensies Disney+-serie 'Ms. Marvel': Kijken of skippen?

Eerste recensies 'Ms. Marvel': Kijken of skippen?

De nieuwe toevoeging aan het MCU gaat van start; is het wat?

Jim Pedd, 8 juni 2022 15:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ms. Marvel is te zien op Disney+. Eindelijk weten we hoe critici naar de nieuwe toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe beoordelen.
De serie Ms. Marvel lanceert het nieuwe personage met de naam die je dankzij de titel al kent. Zij wordt gespeeld door Iman Vellani, en die doet dat met verve. Haar personage is vooral fan van superhelden als Captain Marvel, dus zodra ze zelf krachten blijkt te hebben, wordt haar leven voor altijd veranderd.

Ms. Marvel-recensies
We doen een greep uit de recensies van Ms. Marvel.

Fox 10 Phoenix: "Een winnende tienerserie, die zo meeslepend is, dat het de moeite van het kijken waard is, zelfs als er geen superhelden in zouden zitten."

Gadgets360: "Met liefde voor Bollywood en Scott Pilgrim, is Ms. Marvel klaar voor haar close-up."

The Verge: "Als je kijkt naar Ms. Marvel, krijg je het gevoel dat dit het soort project is wat de Marvel-bazen wilden voor Disney+: een verhaal waar weinig huiswerk voor nodig is, en past binnen de merkbrede multimedia verspreiding van een personage."

Flickering Myth: "Een van de leukste en meest opvallende toevoegingen aan het MCU in heel wat tijd."

The Lamplight Review: "Het is moeilijk om niet van Kamala Khan te houden in de vroege afleveringen van deze enorm schattige, gestileerde coming-of-age komedie."
Lees meer over: MCU, marvel studios, ms marvel, iman vellani

Populair nieuws