search
Grote hit 'Sweet Tooth' onthult eerste beelden van seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

Grote hit 'Sweet Tooth' onthult eerste beelden van seizoen 2

Sweet Tooth keert hopelijk zo snel mogelijk weer terug op Netflix met nieuwe afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als onderdeel van de inmiddels jaarlijkse Geeked Week, heeft Netflix een eerste blik op Sweet Tooth seizoen 2 online gezet. De serie is een verfilming van de gelijknamige comics van Jeff Lemire.

De opnames van Sweet Tooth seizoen 2 zijn naar verluidt deze zomer afgerond. We weten nog niet wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat op Netflix.

Sweet Tooth seizoen 2
Sweet Tooth zelf, Christian Convery, verscheen afgelopen jaar tijdens het DC FanDome en hintte toen op de komst van nieuwe afleveringen. Hij zei: "ik weet dat ik echt sta te springen om erachter te komen wat de nieuwe afleveringen ons brengen. Maar ik hoop vooral dat het goed gaat met Bobby, want hij is echt het liefste wezen van de wereld, vind je niet?"

Het eerste seizoen van Sweet Tooth werd enorm goed ontvangen. Op RottenTomatoes scoort de serie 98% en is het daarmee een van de best ontvangen series van Netflix.

Sweet Tooth speelt zich af in een wereld waarin een virus grote delen van de mensheid uitgeroeid heeft. De mensen die overgebleven zijn, leven nu in een wereld waarin hybrides, kinderen met deels dierlijke kenmerken, bestaan.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen