search
Fanfavoriete Netflix-fantasyserie keert weer terug
Series / Foto's

Fanfavoriete Netflix-fantasyserie keert weer terug

Sweet Tooth gaat bijna van start met de opnames blijkt uit een Insta-bericht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Christian Convery heeft een blik achter de schermen vrijgegeven van zijn training voor Sweet Tooth seizoen 2. De fantasyserie ging in juni 2021 van start op Netflix en begint bijna met de opnames van 'n tweede reeks.

Sweet Tooth draait om een wereld die geraakt is door een dodelijk virus, waardoor grote delen van de samenleving uitgestorven zijn. Tegelijk worden mysterieuze hybride wezens geboren. Convery speelt de rol van Gus, een tienjarig jongetje met een hertengewei dat op zoek is naar z'n moeder.

Sweet Tooth seizoen 2
Na positieve ontvangst van de fans en critici, en sterke kijkcijfers, besloot Netflix een tweede seizoen te bestellen. Dat komt er dus mogelijk snel aan.

Het eerste seizoen eindigde er nog mee dat het leger van de Last Men erin slaagde Gus gevangen te nemen. Dr. Singh zou zomaar eens op hem kunnen experimenteren. Tegelijk vecht Aimee om hybrides te beschermen.

Seizoen 2 pikt de draad daar op en uit de foto van Convery blijkt dat het personage zich zal moeten beschermen. Op Instagram zien we dat Convery bezig is met een martial arts training. Check hieronder de foto's.

Sweet Tooth zie je nu op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen