Peacock de moeite waard? Een streamingdienst met een divers GRATIS aanbod

Peacock is al een bekende gratis dienst in de VS, en wordt gestaag groter in Europa.

Mitchell van Vuren, 08-06-2022 18:12

Peacock biedt een kwalitatief, en vooral een gratis, alternatief op grote VOD-diensten, zoals Netflix en Amazon Prime Video. Door het vertonen van reclames kunnen zij namelijk hun dienst kosteloos aanbieden. Wij nemen een kijkje bij Peacock, die een erg divers aanbod heeft aan films, series en televisieprogramma's. De moeite waard?
Peacock werd opgezet als VOD-platform door NBCUniversal, waarbij de naam verwijst naar het logo van de zender NBC. Het is dus ook logisch dat er veel content van NBC landt op het platform en het dus qua programmering dus soms ook veel lijkt op een zender met live uitzendingen en reality tv.

De dienst wordt tot nu toe nog niet aangeboden in Nederland, dus let wel op dat je met een VPN moet werken om hun content te bekijken. Maar, dat kan dan wel gratis tot een zekere hoogte. Sommige content blijft nog steeds achter de betaalmuur staan voor kijkers met Peacock Premium.

Wat is er allemaal te vinden?
De dienst heeft een paar bekende en waarschijnlijk ook duur verkregen titels in hun assortiment staan. The Northman is er bijvoorbeeld nu al te streamen, net als de series The Office, Yellowstone, Psych, Downton Abbey en Two and a Half Man.

Het aanbod sluit dus perfect aan op de doorsnee Amerikaanse zender met kwaliteitsseries, maar heeft ook enkele interessante originals om te overwegen. Denk bijvoorbeeld aan Bel Air en Killing It. De lijst gaat maar door, en dan zijn we nog niet eens echt aan de gratis films begonnen"

Benieuwd naar andere streamingdiensten, waar je gratis series kan kijken? Bekijk onze 4 alternatieve streamingdiensten voor Netflix, waar je GRATIS series kan kijken!

Bron: Peacocktv

Lees meer over: peacock, streaming, northman, downton abbey

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Hoe is het met 'Brienne of Tarth' uit 'GoT'?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader