search
Netflix cancelt sterk ontvangen serie na 1 seizoen
Series / Nieuws

Netflix cancelt sterk ontvangen serie na 1 seizoen

Na slechts een seizoen en een prima ontvangst is het over en uit voor The Midnight Gospel.

Netflix heeft weer een serie na slechts één seizoen gecanceld. Nu is het The Midnight Gospel dat niet zal terugkeren voor een tweede seizoen. De serie heeft een Tomatoscore van maar liefst 91 procent op Rotten Tomatoes.

Mede-bedenker Duncan Trussell bevestigde via Twitter dat er geen tweede seizoen in de maak is. "The Midnight Gospel is geannuleerd door Netflix," schreef hij in een reactie op een fan die om meer vroeg.

Trussell voegde eraan toe: "In mijn gedachten is er nog een seizoen, maar de bewuste glazen "beslissende" kubus die ze in hun catacomben houden trilde: "Niet meer." En het is moeilijk om ruzie te maken met een kubus."

Toch een dankwoord aan Netflix
Op de vraag of de serie een ander thuis zou kunnen vinden, is Trussell duidelijk. Dat is een no-go: "Ze bezitten de rechten, dus de serie is dood."

Maar Trussell sprak ook zijn dankbaarheid uit aan de streamer. "PS, ik heb zoveel geluk dat de mensen bij Netflix de dobbelstenen hebben gegooid en ons zo'n vreemde serie hebben laten maken," schreef hij. "Ze waren altijd buitengewoon behulpzaam en ik zal er voor altijd van houden."



De synopsis: Een ruimtecaster doorkruist in zijn universumsimulator hallucinerende werelden en onderzoekt existentiële vragen over leven, dood en alles daartussenin.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen