search
Samuel L. Jackson toont kwetsbare kant Nick Fury in eigen Marvel-serie
Series / Nieuws

Samuel L. Jackson toont kwetsbare kant Nick Fury in eigen Marvel-serie

De serie duikt in het persoonlijke leven van onze favoriete SHIELD-agent Nick Fury.

Samuel L. Jackson staat al jaren met verve de Avengers bij in de rol van Nick Fury, en wordt daar nu eindelijk voor beloond met een eigen serie. De serie zal Secret Invasion komen te heten en vertellen over een mysterieuze invasie van de aardbol.

Het plot van de nieuwe serie is gebaseerd op eerdere stripboeken van Kyle Bradstreet, die ook al verantwoordelijk is voor het verhaal van Mr. Robot. In het stripboek van Secret Invasion zal een sekte van gedaanteverwisselende, buitenaardse wezens, genaamd de 'Skrulls', alle aspecten van het leven op aarde binnendringen.

Nick Fury mag de aliens het hoofd gaan bieden, terwijl tegelijkertijd zijn persoonlijke achtergrond uitgewerkt zal gaan worden in de Disney Plus serie. Wat kunnen we van de serie gaan verwachten?

Jackson onthult al enige details
Tijdens een gesprek met THR, samen met mede-acteurs Tom Hiddleston, Oscar Isaac en Michael Keaton uit de MCU, laat Jackson al wat los.

Jackson: "Je mag met [Fury] mee naar huis en zien wat er daar gebeurt als ik alleen ben en wanneer ik niet zo sterk ben en een rugband afneem. Nick Fury is ondertussen al oud geworden."

Deze meer kwetsbare kant van helden uit de MCU zien we niet heel vaak, en Jackson lijkt de aangewezen persoon om het eerste personage te mogen spelen, die niet zo onoverwinnelijk en onaanraakbaar zal zijn als hij lijkt.

Er is helaas nog geen releasedatum bekendgemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen