Nieuw seizoen Apple TV+-serie krijgt perfecte beoordeling

Nieuwe Apple TV+-serie krijgt perfecte score

For All Mankind scoort enorm goed op Rotten Tomatoes, met 100% bij critici.

Jim Pedd, 13-06-2022 07:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

For All Mankind is een van de meest ambitieuze televisieseries van Apple TV+. De ruimteserie van Ronald D. Moore vertelt een alternatieve geschiedenis, waarin de Sovjet-Unie als eerste op de maan landde en de ruimterace nooit eindigde. Inmiddels zitten we in seizoen 3, en is het de vraag of de serie nog wel goed is. Nou, wees gerust!
Critici zijn het helemaal eens volgens RottenTomatoes. Niemand is negatief, waardoor de show op een score van 100% komt. De consensus? "For All Mankind seizoen 3 gaat zover als Mars, maar weet nog altijd een goede focus te houden op het oorspronkelijke ensemble. En wederom is er een episch avontuur, met intieme focus."

Enkele recensies
We duiken in enkele van de vele recensies van For All Mankind seizoen 3:

The Daily Beast: "Op elke hoek staan geopolitieke en interpersoonlijke dynamieken te wachten in For All Mankind."

Vulture: "Veel van het derde seizoen van For All Mankind houdt vast aan de beste kwaliteiten van de serie."

Daily Telegraph: "Na twee seizoenen van relatieve obscuriteit, is dit wellicht het moment waarop dit gemiste meesterwerk eindelijk echt lanceert."

USA Today: "In de eindeloze barrage van middelmatige series die wekelijks online geknald worden, staat For All Mankind ergens op een heel ander niveau, als een heldere ster (of maan of planeet) tussen de vervangbare rest."
Lees meer over: For All Mankind, Apple tv plus, recensies, rotten tomatoes

Populair nieuws