search
'For All Mankind' seizoen 3 onthult briljante trailer en releasedatum
Series / Trailer

'For All Mankind' seizoen 3 onthult briljante trailer en releasedatum

For All Mankind gaat bijna weer verder op Apple TV+ blijkt uit de trailer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In een gloednieuwe teaser trailer van Apple TV+ zien we dat het nieuwe seizoen van For All Mankind niet eens zo heel lang meer op zich laat wachten.

For All Mankind speelt zich af in een alternatieve tijdlijn waarin de Space Race door is gegaan. Dat betekent dat de verkenning van ons zonnestelsel door ging buiten het landen op de maan. We zien hoe de Sovjet-Unie eerder op de maan landt en er een wedstrijd begint om de maan te koloniseren.

For All Mankind
Apple TV+ heeft een nieuwe teaser trailer vrijgegeven voor seizoen 3 van For All Mankind. De dertig seconden durende spot begint met twee shots van het landschap van Mars, om vervolgens aan te kondigen dat de serie zich op de rode planeet afspeelt, in het jaar 1995.

De teaser deelt niets over personages of het verhaal, maar wel dat de serie op 10 juni 2022 te zien zal zijn.

For All Mankind lanceert op 10 juni zijn eerste van tien afleveringen. We volgen nu dus de wedstrijd tussen de Amerikanen en de Sovjet-Unie. Twee castleden vertrokken aan het einde van het tweede seizoen en zijn vervangen door onder meer Edi Gathegi als de charismatische visioenair Dev Aseya.

Hieronder de teaser:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen