search
Bizarre Netflix serie 'Keep Sweet: Pray and Obey' schokt kijkers

Bizarre Netflix serie 'Keep Sweet: Pray and Obey' schokt kijkers

De docuserie staat nu reeds vrij standvastig in de top 10 op Netflix, maar veel kijkers reageren geschokt...

Geoffrey Ketels
Verschillende docuseries die door Netfix werden geproduceerd en in het verleden zijn verschenen deden behoorlijk wat stof opwaaien. Het lijkt er naar uit te zien dat, dat nu eveneens geldt voor het nieuwe Keep Sweet: Pray and Obey.

In deze gloednieuwe docuserie maken we kennis met de zelfverklaarde profeet Warren Jeffs. Heel wat kijkers laten er onder meer op Twitter maar weinig twijfel over bestaan wat ze van de reeks vinden. Hoe dan ook wordt ze wel uitstekend bekeken.

Seksueel, fysiek en psychologisch misbruik
In het bijzonder neemt deze docuserie ons mee terug in de tijd, meer bepaald naar het jaar 2008. Toen vond er op de Amerikaanse Yearning for Zion Ranch in West-Texas een inval plaats. Deze inval bracht aan het licht dat maar liefst 400 kinderen hier niet alleen fysiek en psychologisch, maar ook seksueel misbruikt werden.

Verantwoordelijk voor deze gruwelijke daden? De geheimzinnige sekte van de Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints (FLDS) en de zelfverklaarde profeet Warren Jeffs.

Ben jij ook benieuwd geworden naar Keep Sweet: Pray and Obey? Ze is nu te kijken op streamingdienst Netflix. Had je graag eerst even een voorproefje gekregen? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer.

Aanbevolen artikelen