search
Goed nieuws voor fans van 'Emily in Paris'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van 'Emily in Paris'

De opnames van het derde seizoen van de populaire reeks zijn ondertussen begonnen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Emily in Paris is een typisch voorbeeld van een reeks waar je ofwel van houdt ofwel een sterke tegenstander van bent. In ieder geval is er nu voor de fans van de serie uitstekend nieuws!

Vorig week al maakte actrice Lily Collins bekend dat ze in Frankrijk was aangekomen. Toen reeds werd er volop gespeculeerd over het mogelijks nabij zijn van de start van de opnames van het derde seizoen van de reeks. Die speculaties bleken helemaal terecht. De opnames van het nieuwe seizoen zijn immers ondertussen aangevat.

Derde en vierde seizoen
De voorbije winter werd net even een stukje warmer toen door Netflix bekend werd gemaakt dat Emily in Paris niet alleen een derde, maar ook met zekerheid nog een vierde seizoen zou krijgen. Over beide nieuwe seizoenen is tot dusver zeer weinig bekend gemaakt. Wel weten we dat Alfie, het lief van Emily, een grotere rol zal krijgen.

Voor de voorbije twee seizoenen geldt dat ze beiden in de winter zijn uitgekomen. De verwachting is (ondanks het tot dusver ontbreken van een officiële releasedatum) dan ook dat, dat dit jaar niet anders zal zijn. Als Netflix deze trend aanhoudt betekent dat wel dat we voor het vierde seizoen zullen moeten wachten tot het najaar van 2023.

De eerste twee seizoenen van Emily in Paris zijn uiteraard nog altijd te bekijken bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen