'Star Trek: Voyager'-ster wil terugkeren als iconisch personage

'Star Trek: Voyager'-ster wil terugkeren

Gaan we Captain Janeway de komende jaren terug zien keren in het Star Trek-universum.

Zilko Tarici, 13 juni 2022 om 19:49

Star Trek: Voyager[/i[-actrice Kate Mulgrew heeft laten weten dat ze open staat voor de mogelijkheid om in live-action terug te keren als het iconische personage Captain Kathryn Janeway. Lees hier wat Mulgrew erover kwijt wilde.
[i]Voyager
was de vijfde serie in de Trek-franchise en werd uitgezonden tussen 1995 en 2001. De serie schreef geschiedenis door voor het eerst een vrouw aan te stellen als kapitein, en dus ook hoofdrolspeler.

[n]Iconische kapiteins[/b]
Nu Star Trek weer helemaal 'hot' is door series als Star Trek: Discovery, Lower Decks, Prodigy en Strange New Worlds, keren ook steeds meer bekende gezichten terug. En dat is met name in de serie Picard waarin we naast Patrick Steward als Jean-Luc Picard ook bijvoorbeeld Seven of Nine (Jeri Ryan) zagen terugkeren.

Dat laatste personage verwees in Picard seizoen 2 overigens naar Janeway, waardoor al snel werd gespeculeerd of Mulgrew mogelijk in die serie zal terugkeren als het personage.

Tijdens een gesprek met ComicBook.com liet Mulgrew weten dat Captain Janeway niet in Picard seizoen 3 te zien zal zijn, maar dat ze wel open staat voor meer Janeway. Ze zei er het volgende over:

"Nou, volgens mij zijn ze al klaar met Picard, of ik moet me echt vergissen. Het is onwaarschijnlijk dat Janeway opduikt in Picard, maar wie weet wat de toekomst zal brengen. Er is in elk geval weer enorm veel hernieuwde interesse, dus ik kijk er voor het eerst met een frisse blik naar. Ik vraag me echt af wat er zou gebeuren als Janeway in live-action vorm terugkeert."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Kate Mulgrew, Star Trek Voyager, Patrick Stewart, Picard, Star Trek Discovery

Informatie over de serie: Star Trek: Voyager

Populair nieuws