search
Kan zonder Mark Wahlberg de nieuwe serie van 'Ted' enkel mislukken?
Series / Nieuws

Kan zonder Mark Wahlberg de nieuwe serie van 'Ted' enkel mislukken?

Seth McFarlane weet niet of zonder sidekick Wahlberg de sadistische teddybeer het publiek wel zal overtuigen.

In een paneldiscussie laat regisseur en acteur Seth McFarlane nieuwe details los over de nieuwe komedieserie Ted van zijn hand. Bekend van twee eerdere films zal de teddybeer nu terugkeren naar het kleine scherm, maar ditmaal zonder Mark Wahlberg.

In 2012 kwam de eerste film van Ted uit, die een groot succes vormde met een opbrengst van 600 miljoen dollar. Dat is niet niks tegenover een opnamebudget van 65 miljoen dollar. Dit maakt de vervolgfilm Ted 2 in 2015 en de nieuwe Peacock-serie dan ook geen slecht idee volgens de makers.

Seth McFarlane weet namelijk van wanten met komedie, meer met series zelfs dan met films. Hij scoorde vooral met de bekende comedy shows Family Guy, American Dad en The Cleveland Show. Qua films was hij verder verantwoordelijk voor wederom een komedie, genaamd A Million Ways to Die in the West.

Nieuwe details over de serie
Tijdens een paneldiscussie bij Sunday's PGA Produced By wijdde McFarlane uit over onder andere de uitdaging van de filmen zonder Mark Wahlberg. De acteur uit de twee eerdere films keert namelijk niet terug in de serie.

McFarlane: "De film ['Ted'] was altijd al een feest van visuele effecten… Maar, als je naar het ruwe materiaal kijkt voordat de beer erin werd geplaatst, droeg Mark wel echt het verhaal."

Hopelijk zal de serie ook zonder Wahlberg kunnen slagen. De synopsis luidt als volgt: "Het is 1993, en de hoogtijdagen van Ted de Beer zijn vervlogen. Hij leeft nu in bij zijn zestienjarige vriend John Bennett in een arm huishouden met diens ouders en neef. Hoewel Ted misschien niet de beste invloed is op John, zet de beer wel alles op alles om zijn vriend en zijn familie te helpen."

In 2022 of begin 2023 zal de serie verschijnen op de Amerikaanse VOD-dienst Peacock.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen