Spannende Netflix misdaadserie 'Capitani' krijgt een vervolg

Netflix misdaadserie 'Capitani' krijgt een vervolg

De serie is de enige productie van Netflix die afkomstig is uit Luxemburg...

Geoffrey Ketels, 14 juni 2022 om 14:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ondanks gemengde reacties op het eerste seizoen van de misdaadserie Capitani heeft Netflix (rekening houdende met de wel prima kijkcijfers) toch besloten om de reeks een tweede seizoen te geven. Het project is tot op moment van schrijven de enige Netflix-productie die afkomstig is uit Luxemburg.
In de serie Capitani volgen we Luc Capitani. Hij wordt geconfronteerd met de moord op Jenny Engel, een meisje van 15 dat in de bossen wordt gevonden. Ook haar tweelingzus blijkt vermist te zijn. Luc trekt vervolgens samen met zijn collega bij de politie Elsa op onderzoek uit.

Drie jaar later
Voor het tweede seizoen van Capitani geldt dat ze zich drie jaar later afspeelt dan het eerste. Voor de afleveringen van het tweede seizoen geldt bovendien dat ze één uur zullen duren.

Eerder liet de maker van de reeks, namelijk Thierry Faber reeds optekenen dat het vervolg helemaal anders zal worden dan het eerste deel. In ieder geval zal ze nog meer duister zijn dan het eerste en zal ze zich meer in de stad gaan afspelen.

Het tweede seizoen van Capitani zal reeds vrij binnenkort te zien zijn op streamingdienst Netflix. Ze verschijnt dan ook reeds op 8 juli.

Lees meer over: Capitani, serie, series, Netflix

Populair nieuws